0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Kyuionty 4 пакет со кауција за повлекување на кауција со кауција од 3,5 инчи центар за антички капки фиоки за влечење на кабинет за вртење рачки

Kyuionty 4 пакет со кауција за повлекување на кауција со кауција од 3,5 инчи центар за антички капки фиоки за влечење на кабинет

DEN 239.84
Во магацинот.

Тековен

Содржина на пакетот : 4 парчиња x антички рачки за влечење со кауција + 8 x завртки 0,87 " + 8 x прилагодливи завртки 1 (Должината на прилагодливите завртки може да се намали на вистинската должина за вашите потреби. Материјал : легура на цинк. Цврст, Rustproof. Боја : античко црно. Вкупна должина : 120мм/ 4,72 инчи. Растојание на дупката : 89мм/ 3,5 инчи. Европски елегантен дизајн : Погоден за плакари, фиоки, гардероба, гардероба, шкафови, плакари и сл. Исто така е добра декорација за вашиот дом. 100 проценти гаранција за задоволство : Нашите производи се поддржани од квалитетна услуга на клиентите за да се осигура дека вашето задоволство е загарантирано. Ако од која било причина не ви се допаѓаат нашите производи, можете да ги вратите безусловно во рок од 90 дена и да добиете целосна наплата. Содржина на пакетот : 4 парчиња x антички рачки за влечење со кауција + 8 x завртки 0,87 " + 8 x прилагодливи завртки 1. (Должината на прилагодливите завртки може да се намали на вистинската должина за вашите потреби. Материјал : легура на цинк. Цврст, Rustproof. Боја : античко црно. Вкупна должина : 120мм/ 4,72 инчи. Растојание на дупката : 89мм/ 3,5 инчи. Европски елегантен дизајн : Погоден за плакари, фиоки, гардероба, гардероба, шкафови, плакари и сл. Исто така е добра декорација за вашиот дом. 100 проценти гаранција за задоволство : Нашите производи се поддржани од квалитетна услуга на клиентите за да се осигура дека вашето задоволство е загарантирано.

Параметри на производот

Material:
Zinc Alloy
Total Length:
120mm/ 4.72 inch
Hole Distance:
89mm/ 3.5 inch
Mounting Hole Diameter:
3mm
Note:
Light shooting and different displays may cause the color of the items in the picture to be slightly different from the real object. :
Due to manual measurement, please allow +/- error of 1-3 mm. :
100 Percent Satisfaction Guaranteed:
If you are not satisfied or have any questions with any Kyuionty's products, please feel free to contact us with email to get a satisfied solution.:
We want our customers to enjoy a 100 percent satisfied shopping experience.:

Стоката во категоријата