0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Комплет За Хардвер за бања,МЛАДОСТ,Шипка За Крпи,Кука За Крпи За Бања,Држач За Тоалетна Хартија,Црна Шипка За Крпи за Бања,Монтиран Ѕид На Решетката за Крпи,Комплет ?

Комплет За Хардвер за бања,МЛАДОСТ,Шипка За Крпи,Кука За Крпи За Бања,Држач За Тоалетна Хартија,Црна Шипка За Крпи за Бања,Монтиран

DEN 1219.20
Во магацинот.

Тековен

●Лесен за инсталирање : кога ќе го купите нашиот хардвер за бања, ќе биде прикачен детален прирачник за употреба за вашата лесна инсталацијаЦрниот комплет за хардвер за бања е опремен со потребните едноставни алатки кои ќе ви помогнат да го монтирате сетот за решетки за крпи за бања. Брзото и лесно искуство со инсталација заштедува трошок на водоводџија. €Одличен квалитет} : комплетот Црна шипка за крпи е изработен од висококвалитетен материјал од нерѓосувачки челик, кој не е лесен за свиткување и има одлична отпорност на ' рѓа.Комплетот за бања со решетки за крпи има исклучителен површински третман, не е лесно да исчезне. Опсегот на тежина на комплетите за шипки за крпи може да достигне до 22 килограми, што може да ги задоволи вашите различни потреби за користење на црна лента за крпи за бања. ®Прекрасен Изглед : комплетот за решетки за Крпи се разликува од другите производи, клиренсот на држачот за крпи има шик овална шипка за поврзување за да ја направи вашата бања да изгледа поелегантно. Ниту една остра површина и заоблени агли не се дизајнирани да го чуваат целото семејство безбедно. €Силна разноврсност qu : 4 парче пешкир бар сет додатоци за бања хардверот за бања има различни функции и умерена должина.Без разлика дали е во кујната,бањата,кабинетот и другите сцени, мат хардверот за црна бања може да ги задоволи вашите различни потреби за складирање.

Параметри на производот

Стоката во категоријата