0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Преклопна Шарка За Подигнување, Преклопна Мултифункционална Шарка За Училишно Биро Од 70 Степени, Скриена Шарка За Држач За Маса, Додатоци За Мебел Преклопна Рамка ?

Преклопна Шарка За Подигнување, Преклопна Мултифункционална Шарка За Училишно Биро Од 70 Степени, Скриена Шарка За Држач За

DEN 1.00
Во магацинот.

Тековен

УСЛОВЕНО МЕКО ЗАТВОРАЊЕ : Оваа шарка може да се прилагоди од 0 до 70 степени, што ќе ви овозможи да најдете удобен аголодржувањето на две шарки во иста напнатост со вашето прилагодување ќе работи совршено мекото затворање. Полека ќе се спушти надолу и ќе ги заштити прстите од крцкање. Мулти-функционални студија биро биро сликарство десктоп одбор. АПЛИЦИРАЈТЕ на фунти оваа преклопна шарка е погодна за маси за учење, клупи, маси за сликање итн. дизајнирана за поддршка на капаците на кутијата, подобрената верзија ги има предностите на силната носивост. подигнувач за прилагодување на аголот д поддршка за преклопување на повеќе нивоа на шарки. Висок МАТЕРИЈАЛ фунти оваа преклопна шарка Изработена од легура на цинк + железо, оваа преклопна шарка е силна и издржлива. нема боја надвор, потрајни. Површински четкан третман, изграден за да се спротивстави на секојдневните гребнатини, корозија и оцрнување. НАПНАТОСТ : ве молиме затегнете го механизмот во дупката На клучот Ален за да спречите треснување на капакот shut.It може да се користи на многу начини. По истражувањето, најдобро е да пишувате домашна задача под агол од 5-10 степени. Гаранција за ПОСТПРОДАЖБА фунтиако има проблем со пратката што ја добивте, ве молиме контактирајте не преку е-пошта што е можно поскоро, а потоа можеме брзо да го решиме вашиот проблем. Затоа, ве молиме уживајте во ова апсолутно БЕСПЛАТНО купување. УСЛОВЕНО МЕКО ЗАТВОРАЊЕ : Оваа шарка може да се прилагоди од 0 до 70 степени, што ќе ви овозможи да најдете удобен агол.одржувањето на две шарки во иста напнатост со вашето прилагодување ќе работи совршено мекото затворање. Полека ќе се спушти надолу и ќе ги заштити прстите од крцкање. Мулти-функционални студија биро биро сликарство десктоп одбор. АПЛИЦИРАЈТЕ на фунти оваа преклопна шарка е погодна за маси за учење, клупи, маси за сликање итн. дизајнирана за поддршка на капаците на кутијата, подобрената верзија ги има предностите на силната носивост. подигнувач за прилагодување на аголот д поддршка за преклопување на повеќе нивоа на шарки.

Параметри на производот

Item Type:
Folding Hinge
Condition:
100% Brand New
Name:
Multi-Level Folding Hinge
Material:
Zinc Alloy + Iron
Color:
Silver
Surface Treatment:
Nickel Plated / Blue-Zinc Plated
Style:
Modern Simplicity
Scope of Application:
Study Table / School Desk / Desk / Painting Table, etc.
Package List:
1 x Folding Hinge

Стоката во категоријата