0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
4 парчиња куки за пешкир за бања, монтирани куки за палто, монтирани, куки од облечена од не'рѓосувачки челик, црни тешки облеки за закачалка за куки за кујна за куќи ?

4 парчиња куки за пешкир за бања, монтирани куки за палто, монтирани, куки од облечена од не'рѓосувачки челик, црни тешки облеки за закачалка

DEN 111.84
Во магацинот.

Тековен

Премиум материјал : Нашите куки за палто за wallид се изработени од извонреден материјал од не'рѓосувачки челик со мазни рабови, што може да спречи корозија, 'рѓа и гребнатини, издржливи за долго време Лесно за инсталирање : Куките за крпи за бањи доаѓаат со додатоци за завртки за лесна инсталација. Куките поставени со wallидови се исто така лесни за чистење и можат да се избришат нежно. Дизајн против капки : Модерните куки за пешкир се дизајнирани со трајни големи кружни куки со мазни контури, силни и издржливи за да спречат паѓање на предметите, можат да бидат совршено комбинирани со декорации за домови со модерни стил. Широки апликации : Погоден е за врата, бања, кујна, шкаф, идеален за висечки палта, корпа, капи, чадори, крпи, клучеви, облеки, итн., Добар помошник за складирање на домови. Пакетот вклучува : ќе добиете вкупно 4 куки за облека со компјутери со завртки за фиксирање, ви помага да заштедите простор и да го одржувате вашиот дом организиран. Може да ги користите овие куки на црниот wallид за да го организирате и украсите вашиот дом. Product information - Product Name : Bathroom Towel Hooks - Material : Stainless Steel - Size : As Shown - Color : Black Package includes : 4 x Round Coat Hookswith Fixing Screws Features : - Our towel hanger hooks are made of high-quality stainless steel material, што е цврсто и издржливо за долгогодишна употреба.

Параметри на производот

Стоката во категоријата