0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Индиски Полица 16 Парчиња Копчиња Гардероба | Цврсти Кујнски Копчиња И Повлекува За Кабинети | Кабинет Повлекува Цреша | Бања Копчиња Керамички | Бања Кабинет Копчињ?

Индиски Полица 16 Парчиња Копчиња Гардероба | Цврсти Кујнски Копчиња И Повлекува За Кабинети | Кабинет Повлекува Цреша | Бања Копчиња Керамички

DEN 1.00
Во магацинот.

Тековен

6 Месечна Гаранција За Замена На Производствени Дефекти На Сите Копчиња Модерни Употреба : можете Да Ги Користите Овие Рачки На Комодата Во Вратата, Фиоката, Кабинетот, Гардеробата, Комодата итн. КАРАКТЕРИСТИКИ-Без ' Рѓа, Густ и Долготраен Хардвер, Пријателски За Деца-Без Остри Рабови На Аглите, Повлекувањата На Вратата од Кујната се Безбедни за Употреба Во Домот и Канцеларијата. Материјал : Керамика, Боја : Цреша. Дијаметар Од 1,75 Инчи Прибл. 1,5 Инчи Проекција Прибл. Големина На Завртки : 1,25 Инчи Прибл. Додатоци : Секоја Копчиња И Повлекува За Кабинети и Фиоки Доаѓа Со Сите Хардвер, Орев Капа и 2 Различни Големина На Завртки. Можете Да Побарате Должина На Завртката Според Вашите Барања. Содржина На Пакетот : 16 Парче Цврста Фиока За Бања Повлекува. ЛЕСНО ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ-Само Дупчете Дупка во Кабинетот и Затегнете Го Хардверот со Клешта. За Услуги На Клиентите И Прашања Поврзани Со Гаранцијата Ве Молиме Контактирајте_ус- (од понеделник до сабота од 9-00 до 18-00 ЧАСОТ). Грижа : Избришете Со Мека Крпа. 6 Месечна Гаранција За Замена На Производствени Дефекти На Сите Копчиња Модерни. Употреба : можете Да Ги Користите Овие Рачки На Комодата Во Вратата, Фиоката, Кабинетот, Гардеробата, Комодата итн. КАРАКТЕРИСТИКИ-Без ' Рѓа, Густ и Долготраен Хардвер, Пријателски За Деца-Без Остри Рабови На Аглите, Повлекувањата На Вратата од Кујната се Безбедни за Употреба Во Домот и Канцеларијата. Материјал : Керамика, Боја : Цреша. Дијаметар Од 1,75 Инчи Прибл. 1,5 Инчи Проекција Прибл. Големина На Завртки : 1,25 Инчи Прибл. Додатоци : Секоја Копчиња И Повлекува За Кабинети и Фиоки Доаѓа Со Сите Хардвер, Орев Капа и 2 Различни Големина На Завртки. Можете Да Побарате Должина На Завртката Според Вашите Барања. Содржина На Пакетот : 16 Парче Цврста Фиока За Бања Повлекува. ЛЕСНО ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ-Само Дупчете Дупка во Кабинетот и Затегнете Го Хардверот со Клешта.

Параметри на производот

Стоката во категоријата