0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Ланзеута 2 ПАРЧИЊА Рачка На Вратата Од Штала Од Алуминиумска Легура, Рачка На Вратата Од Балкон Од 8 Инчи / 205мм, Модерна Рачка За Лизгачка Врата Алуминиумска Рачка Со

Ланзеута 2 ПАРЧИЊА Рачка На Вратата Од Штала Од Алуминиумска Легура, Рачка На Вратата Од Балкон Од 8 Инчи / 205мм, Модерна Рачка За Лизгачка Врата

DEN 265.44
Во магацинот.

Тековен

Што Ќе Добиете hand 2 х рачки на вратите на шталата, вкупната должина е 8" / 205мм, растојанието на завртката е 6,7 " / 170ммНашата рачка на лизгачката врата има широка привлечност низ низа мебел. Тие се совршена комбинација на модерни и ретро. Висококвалитетен Избор рачката На лизгачката врата На Балконот е изработена од висококвалитетен алуминиум со завршна површина за печење, која е силна и издржлива. Во меѓувреме, тие се повеќе отпорни на ' рѓа и корозија од обичните железни рачки и можат да се користат дури и во влажни средини. Лесен За Инсталација вие само треба да користите едноставен прирачник Или придвижуван шрафцигер филипс-глава за да ги инсталирате овие. Ние сме опремени со завртки за монтирање на 4 парчиња. Надворешната рачка на вратата на дворот додава елеганција и стил во вашиот дом. Широка Примена рачката на лизгачката стаклена врата со минималистички изглед додава модерна и елегантна атмосфера во декорацијата на вашиот дом, што ги прави соодветни за различен мебел како што се врати во бањата, лизгачки врати, врати од штала, врати во бањата, врати од балкон, гаражни врати итн. Купување Со Доверба ланзеута обезбедува целосна наплата од која било причина во рок од 90 дена по датумот на купување. Ако имате било какви прашања, ние нудиме 24 часа услуги на клиентите. Ова е нашата доверба во квалитетот на производот и посветеноста кон клиентите. Ве молиме кликнете На "Додај Во Кошничка"!. Што Ќе Добиете hand 2 х рачки на вратите на шталата, вкупната должина е 8" / 205мм, растојанието на завртката е 6,7 " / 170мм.Нашата рачка на лизгачката врата има широка привлечност низ низа мебел. Тие се совршена комбинација на модерни и ретро. Висококвалитетен Избор рачката На лизгачката врата На Балконот е изработена од висококвалитетен алуминиум со завршна површина за печење, која е силна и издржлива. Во меѓувреме, тие се повеќе отпорни на ' рѓа и корозија од обичните железни рачки и можат да се користат дури и во влажни средини. Лесен За Инсталација вие само треба да користите едноставен прирачник Или придвижуван шрафцигер филипс-глава за да ги инсталирате овие. Ние сме опремени со завртки за монтирање на 4 парчиња. Надворешната рачка на вратата на дворот додава елеганција и стил во вашиот дом. Широка Примена рачката на лизгачката стаклена врата со минималистички изглед додава модерна и елегантна атмосфера во декорацијата на вашиот дом, што ги прави соодветни за различен мебел како што се врати во бањата, лизгачки врати, врати од штала, врати во бањата, врати од балкон, гаражни врати итн.

Параметри на производот

Material :
aluminium
Overall Length :
8'' / 205mm
Hole Center Distance :
6.7'' / 170mm
Round pipe thickness :
1'' / 25mm
Package Contents:
handle for sliding glass door x 2:
Gentle Reminder:
1. Because of manual measurement, please allow 1-2mm deviation, thank you! 2. Due to the shooting angle, light, display and other factors, the color of the digital images is slightly different from the actual object.:
90 DAYS Free Warranty & Customized Service!:
Lanzeuta promise that product quality and customer satisfaction are our top priorities. If you have any questions, please do not hesitate to contact us. Your requirement will be replied within 24 hours. Lanzeuta will serve you wholeheartedly and undertaking your fullest satisfaction is guaranteed.:
Lanzeuta provide a full refund for any reason within 90 days after the date of purchase. If the product you receive has manufacturing defects, we are willing to improve your experience by replacing it or refunding it.:

Стоката во категоријата