0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Arkosknight 7pcs гроздобер k decal компатибилен со налепници на предната врата на задната врата на тркалата Центар за капаци за додатоци за автомобили за додатоци за автомоб?

Arkosknight 7pcs гроздобер k decal компатибилен со налепници на предната врата на задната врата на тркалата Центар за капаци за

DEN 0.67
Во магацинот.

Тековен

【Компатибилност】 Компатибилен со 2011-2020 0ptima K5, 2017+ Forte Sedan, K3, CeratoДодари не одговара на Соренто. 【Издржлив материјал】 дизајниран специјално за k, високо квалитетен формиран легура материјал. Лесен и тенок дизајн на профил за природен изглед. 【Прекрасен изглед】 кој може да ги замени оригиналните налепници за автомобили OEM, повеќе не се грижите за оштетување на оригиналното лого и да предизвика грда појава; Дајте му на вашиот KDM модел вистинското лого „Гроздобер К“. 【Лесна инсталација】 Само неколку минути за да го натера камионот да се истакне малку повеќе! Самостојно лепило Налепнете ја оваа налепница за замена на табличката е многу лесна за инсталирање, не треба никакви алатки, само излупете и залепете ја на возилата. 【Packge】 Поставен 7 парчиња : 1 x преден амблем + 1 x заден амблем + 1 x налепница за амблем на воланот налепници + 4 x налепници за амблеми на центар на тркалото.

Параметри на производот

Стоката во категоријата