0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Aramox Tire Air Chuck Inflator, месинг гуми за пресврт на воздушни колички преносни месинг гуми за конектор за инфлација на конекторот 1/4in NPT Внатрешна нишка за моторцикл со вело?

Aramox Tire Air Chuck Inflator, месинг гуми за пресврт на воздушни колички преносни месинг гуми за конектор за инфлација на конекторот

DEN 116.32
Во магацинот.

Тековен

Обично вклопување : Tire Air Chuck Со широка примена, пресврт на гуми воздухот Чак е погоден за велосипеди, мотоцикли, автомобили, автобуси, камиони, итн Надувување на воздухот Чак може да се користи за мерач на притисок, додатоци за мерач на притисок на гумите. Обично вклопување : Tire Air Chuck Со широка примена, пресврт на гуми воздухот Чак е погоден за велосипеди, мотоцикли, автомобили, автобуси, камиони, итн. Надувување на воздухот Чак може да се користи за мерач на притисок, додатоци за мерач на притисок на гумите. Издржлив за употреба : Вентил за инфлација на гумите со заклучување на функцијата, што ќе ги направи хукерите за воздухот на гумите потрајни и сигурни за употреба. Вклучен пакет : Пакетот на овој пресврт на адаптерот за воздух Чак вклучува 1 вентил за инфлација на гумите. Внатрешната нишка од 1/4 NPT го прави залак на стеблото на вентилот за гуми цврсто кога се надувува. Најдобар материјал : Сите овие адаптери за вентили се изработени од квалитетен месинг материјал, кој е отпорен на корозија и не е лесен за кршење, можете да го користите цело време. Исто така, внатрешната нишка од 1/4 NPT го прави залак на стеблото на вентилот за гуми цврсто кога се надувува. Купете со доверба : Проверете ги сликите и спецификациите за компатибилност. Ако имате какви било проблеми, ве молиме слободно да контактирате со нас во секое време. Нашиот тим ќе ви помогне да го решите проблемот што е можно поскоро. Ние ги цениме искуствата за купување и задоволството на секој клиент. Ние сме специјализирани во авто -делови и додатоци. Се гордееме со тоа што ќе разбереме што им е потребно на потрошувачите и како да ја исполнат нивната побарувачка.

Параметри на производот

Item Type:
Tire Inflation Valve
Material:
Brass
Scope of Application:
Tire Inflation Valve can be used on pressure gauge, tire pressure gauge accessories.
Thread:
1/4in NPT internal thread
Application:
Tire Inflation Valve is suitable for standard 1/4in NPT connector, fit for professional pneumatic tools.
Size:
Approx. 16 x 43.5 x 9mm/0.6 x 1.7 x 0.4in
Package List:
1 x Tire Inflation Valve :

Стоката во категоријата