0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
10 парчиња издржлива дебелина од 2 мм долга 900мм автомобил анти-лизгање снег замрзнување гума ван гума анти-лизгачки ланци говедско месо Тендон тркало најлонски пој?

10 парчиња издржлива дебелина од 2 мм долга 900мм автомобил анти-лизгање снег замрзнување гума ван гума анти-лизгачки ланци говедско месо Тендон

DEN 0.67
Во магацинот.

Тековен

Овој производ може да се користи во снежни гуми лизгави ситуации со лизгава и шлаг Овој производ е лесен за употреба, може да се користи во секоја прилика со температурата. Употребата на специјална анти-лизгачка површина груба површина, така што ќе го зголеми триењето со патот, обично во снегот и калливите услови на патот ,. Анти-лизгачкиот ланец на автомобили е дизајниран за безбедност на автомобили и дизајн на употреба на снабдување со безбедност на автомобили. Особено во зимскиот снег на патот, може ефикасно да се гарантира дека анти-лизгачкиот ланец на возилото на возилото не е само сезонски производи ,. Спецификација : Име : Анти-лизгачки синџир на автомобили : најлонколор : орангитизност : 2ммл должина : 900mmscope : помеѓу 175-295 широка големина на гуми може да се обложи : Најдобро е да се вози добро пред анти-лизгачките ланци, отколку во лицето на снегот и мразот По инсталацијата, затоа што привремениот паркинг за инсталирање на анти-лизгачки ланец од раната инсталација на проблеми, не е погоден за безбедност.

Параметри на производот

Name:
Car Anti-skid Chain
Material:
Nylon
Color:
Orange
Thickness:
2mm
Length:
900mm
Scope:
between 175-295 wide tire size can be
Tips:
It is best to drive well before the anti-skid chains, rather than in the face of snow and ice after the installation,:
because the temporary parking to install anti-skid chain than the early installation of trouble, is not conducive to safety.:
Install and disassemble the vehicle in a safe place, Such as in the busy road, you need to set the necessary traffic warning signs.:
Do not install skid chains in the case of flat tire.:
Package Content:
10 x Car anti-skid chain:

Стоката во категоријата