0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Заштита на тркала од тркала од 16-20инч за заштита на тркала за заштита на тркала, сет од 4, легура на тркалото на раб на рабници на рабници за гуми за гуми за гуми за укр

Заштита на тркала од тркала од 16-20инч за заштита на тркала за заштита на тркала, сет од 4, легура на тркалото на раб на рабници на рабници

DEN 4241.60
Во магацинот.

Тековен

Protect Заштитник на раб на тркалата на автомобили, по инсталирањето на заштитниците на раб на тркалото, може ефикасно да го заштити вашиот автомобил, да спречи гребнатини и гребнатини, модата и заштитата ја подобруваат убавината на телото Gater Заштитник на раб на тркала, материјал од најлонски влакна, безбедност и заштита на животната средина, цврстина и издржливост. ☆ Ефективно го заштитуваме центарот на тркалото и избегнувајте високи трошоци за поправка. Заштита и нов изглед за максималната заштита на вашите бандажи и долгорочната издржливост лесна за примена. ☆ Расклопете ја гумата, испуштете ја гумата, ставете го прстенот за заштита на тркалото, а потоа пополнете ја гумата со воздух и инсталирајте ја гумата. Protects Заштитувачите на тркалата со автомобили, за сите модели на автомобили, можат да обезбедат повеќе бои, додека ги исполнуваат барањата за големина на секој клиент. Protect Заштитник на раб на тркалата на автомобили, по инсталирањето на заштитниците на раб на тркалото, може ефикасно да го заштити вашиот автомобил, да спречи гребнатини и гребнатини, модата и заштитата ја подобруваат убавината на телото. Gater Заштитник на раб на тркала, материјал од најлонски влакна, безбедност и заштита на животната средина, цврстина и издржливост. ☆ Ефективно го заштитуваме центарот на тркалото и избегнувајте високи трошоци за поправка. Заштита и нов изглед за максималната заштита на вашите бандажи и долгорочната издржливост лесна за примена. ☆ Расклопете ја гумата, испуштете ја гумата, ставете го прстенот за заштита на тркалото, а потоа пополнете ја гумата со воздух и инсталирајте ја гумата. Protects Заштитувачите на тркалата со автомобили, за сите модели на автомобили, можат да обезбедат повеќе бои, додека ги исполнуваат барањата за големина на секој клиент.

Параметри на производот

Name:
Wheel Hub Protection Ring
Material:
Nylon Fiber Material
Size:
16, 17, 18, 19, 20
Color:
Red, Blue, White, Black
Applicable Models:
All Models
Installation Method:
1. Remove the tire and deflate, exposing the edge of the wheel hub.:
2. Insert the protective ring into the hub and clamp it tightly.:
3. With the help of a rubber hammer, inflate the tire while gently tapping the hub ring to make the protective ring fully fit.:
4. Install the full set of protective rings according to the above method and install them back to the original car.:
Feature:
1. The car rim protector is made of elastic material that does not leak air, and can be disassembled and used repeatedly.:
2. The car rim protector has a longer shock absorption and anti-friction life, and the surface particles are designed to better protect the wheel hub.:
Packing list:
Car Hub Protection Ring×4:
hint:
1. Due to different monitors and lighting effects, the actual color of the item may be slightly different from the color shown on the picture. Thanks!:
2. Please avoid 1-3cm measurement deviation due to manual measurement. :

Стоката во категоријата