0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Пумпа за компресор со двојно цилиндри на преносни гуми за гуми MXJCC со LED светло, 12V воздушна пумпа за гуми за автомобили, пумпа со заклучување на воздухот за автоматс?

Пумпа за компресор со двојно цилиндри на преносни гуми за гуми MXJCC со LED светло, 12V воздушна пумпа за гуми за автомобили, пумпа со заклучување

DEN 1.67
Во магацинот.

Тековен

Преносната пумпа за автоматска гума доаѓа со 10 -тина кабел за напојување и адаптери за надувување (3 дополнителни млазници) Кога работите на автопат, во дивината или наутро, кога ќе се протече автомобилската гума одеднаш, може подобро да ја игра својата итна функција. Совршено за автомобили, камиони, АТВ, CRV, Jeep, SUV, мотоцикли, велосипеди, надуени чамци, спортски топки, воздушен душек, играчки за вода и други надувување. Погодно е да се носи и не зазема многу простор. Со тоа, можете да го надувате вашиот автомобил во кое било време, каде било. Подолг кабел за напојување помага во маневрирање околу мотоцикли или автомобил и околу возилата. Преносната пумпа за автоматска гума доаѓа со 10 -тина кабел за напојување и адаптери за надувување (3 дополнителни млазници). Кога работите на автопат, во дивината или наутро, кога ќе се протече автомобилската гума одеднаш, може подобро да ја игра својата итна функција. Совршено за автомобили, камиони, АТВ, CRV, Jeep, SUV, мотоцикли, велосипеди, надуени чамци, спортски топки, воздушен душек, играчки за вода и други надувување. Погодно е да се носи и не зазема многу простор. Со тоа, можете да го надувате вашиот автомобил во кое било време, каде било. Подолг кабел за напојување помага во маневрирање околу мотоцикли или автомобил и околу возилата. Совршен за автомобили, камиони, АТВ, CRV, џипови, SUV, мотоцикли, велосипеди, надуени чамци, спортски топки, воздушен душек, играчки за вода и други надувувања.

Параметри на производот

Colour:
Grey
Material:
metal
Working voltage:
DC 12V
Power Supply:
Cigarette Lighter
Working Current:
≥ 10A
Rated Power:
120W
Flow rate:
35L/min
Maximum Pressure Value:
150PSI
Display Units:
KPA,PSI,BAR,KG/ CM²
Power Cord Length:
10ft
Hose Length:
2ft
Continuous Working Time:
8 Minutes Maximum
Size:
20.4*15.7*8.9cm
Item Weight:
1.7 LB
Pack contents:
1 * Digital Air Compressor:
1 * Backup Fuse:
3 * Nozzle Adapters:
Only the above package content, other products are not included.:
Welcome to MXJCC store,please rest assured to buy,if you have any questions, please feel free to contact us :

Стоката во категоријата