0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
TWDYC 120W 60S Брза инфлација на воздушна пумпа DC 12V преносни воздушни компресори гуми со инфлатор со LED светло за гуми за автомобили, велосипеди

TWDYC 120W 60S Брза инфлација на воздушна пумпа DC 12V преносни воздушни компресори гуми со инфлатор со LED светло за гуми за автомобили, велосипеди

DEN 2956.80
Во магацинот.

Тековен

Оваа машина е погодна за гуми од 12 V автомобили Исто така е погоден за мотоцикли, велосипеди, топки, гумени чамци, лебдечки кревети, играчки за надувување и така натаму. Кога работите на автопатот, на терен или наутро, гумите одеднаш протекуваат или гумите се инјектираат, воздушната пумпа може да се користи за прва помош. Гумите за автомобили одржуваат точен притисок на гумите, што може да обезбеди безбедност на возењето и да заштеди бензин; Употребата со автомобилот е прекрасна. Опремено со целосен сет на надуени млазници, кои можат да се користат за надувување на гуми, гумени чамци, воздушни перници, играчки за надувување, топки и многу други цели. Оваа машина е погодна за гуми од 12 V автомобили. Исто така е погоден за мотоцикли, велосипеди, топки, гумени чамци, лебдечки кревети, играчки за надувување и така натаму. Кога работите на автопатот, на терен или наутро, гумите одеднаш протекуваат или гумите се инјектираат, воздушната пумпа може да се користи за прва помош. Гумите за автомобили одржуваат точен притисок на гумите, што може да обезбеди безбедност на возењето и да заштеди бензин; Употребата со автомобилот е прекрасна. Опремено со целосен сет на надуени млазници, кои можат да се користат за надувување на гуми, гумени чамци, воздушни перници, играчки за надувување, топки и многу други цели. Боја : Black Material : Abssize : 19,8 x 14 x 7.5 Cminstructions за употреба : 1. Вметнете ја млазницата за воздух на главата на гумената цевка директно на вентилот за гуми. Кога ќе го слушнете звукот на протекување на воздухот од гумата, тоа значи дека воздухот кружеше. Продолжете да ја затегнете воздушната млазница. Во тоа време, воздухот повеќе нема да избега. Вметнете во запалка DC12 V цигара. При надувување, индикаторот за инструментот се крева со заситеност на гумата. Кога индикаторот ќе достигне соодветен притисок на гумите, отстранете го приклучокот и воздушната млазница, а работата е завршена.

Параметри на производот

Name:
Car Air Pump
Inflation time:
5-8min
Rated power:
120W
Storage temperature:
-20Celsius~60Celsius
Working temperature:
-10Celsius~45Celsius
Package Contents:
1 * Tire Inflator:
1 * Air Nozzle (1 set):
Notes:
1. It cannot be used to inflate tires of large and overweight vehicles:
2. Please use the car engine to increase the power when using it, and do not consume the car battery power;:
3. When inflating, please stop working for 10 minutes after 10 minutes of continuous work for cooling to prevent dae to the air pump and accessories and extend the life of themotor.:
4. After the machine is used, the air nozzle wrench must be straightened to avoid fatigue of the rubber elasticity inside;:
Only the above package content, other products are not included.:
Note:
Light shooting and different displays may cause the color of the item in the picture a little different from the real thing. The measurement allowed error is +/- 1-3cm.
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. :

Стоката во категоријата