0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Канцелариски Стол игкбги-Highономски Висок Грб Со Прилагодлив Потпирач За Рака Лумбална Потпирач За Глава Вртливата Задача Стол За Биро Компјутерски Стол Столчиња ?

Канцелариски Стол игкбги-Highономски Висок Грб Со Прилагодлив Потпирач За Рака Лумбална Потпирач За Глава Вртливата Задача Стол За

DEN 1121.60
Во магацинот.

Тековен

●Столче за биро во извршен стил со длабоко амортизирано седиште и грб и обложени потпирачи за раце за дополнителна удобност ●Officeономски Канцелариски Стол : во согласност со ergономијата, рационализираниот грб совршено одговара на обликот на закривување на човечкиот ' рбет, нудејќи ви удобна услуга за целодневна употреба и избегнувајте шанси да добиете болки во грбот; Задебелени влошки за потпирачи за раце ги поддржуваат рацете на корисниците и ги штитат лактите на корисниците, максимизирајќи ги maximономските придобивки и удобноста. ●Висококвалитетен Канцелариски Стол За Компјутерско Биро : Изработен од висококвалитетен метал, пластика ЗА КОМПЈУТЕР, густа пена со висока густина, без лут мирис, удобен, еластичен, не лесно деформиран, издржлив и долг работен век. ●Непречено Вртење и Тивок Потег : функцијата за вртење од 360 степени ви овозможува лесно да пристапите до работните области во близина или да комуницирате со колегите што седат околу вас. ● Висок стандард и Лесен за инсталирање : лифтот за гас на овој канцелариски стол е сертифициран со, издржлив и сигурен. Поддршката за грб е дизајнирана според структурата на човечкиот ' рбет, обезбедувајќи заштита на вратот, рамото и грбот за удобно седење. Боја : варосуваме секогаш желба за висококвалитетен материјал, извонредна изработка и подобра цена.

Параметри на производот

Colour:
Black , White
Adjustable seat height:
46-54 cm
Whole Chair height:
126-134 cm
Seat width approx:
52.5cm, Seat Depth approx
Backrest height approx:
80cm
Net weight:
16kg

Стоката во категоријата