0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
HT103 Не-контакт со детектор на електрична енергија тестер за напон на напон, дигитален дисплеј Електричен тест за пронаоѓач на жица со жица со LED AC 12V-1000V 50/60Hz

HT103 Не-контакт со детектор на електрична енергија тестер за напон на напон, дигитален дисплеј Електричен тест за пронаоѓач на жица со

DEN 1.67
Во магацинот.

Тековен

Не-контакт : Тестер HT103 поддржува интелигентна индукција на електрични полиња за безбедно и брзо тестирање без да се грижи за кабли за жици во затворен простор Со LED светло : Електричниот тестер е опремен со LED осветлување, дозволувајќи да се преземат мерења ноќе или во други темни околини. Главни намени : Пенкало може да се користи за откривање на проценка на напон и нулта пожар, како и пресуда за пробивање на точката, што е погодно и практично. Држете го крајот на тест моливчето на сензорот близу до предметот што треба да се тестира, ако симулираната решетка се запали во зелена боја, а зуи звук полека, тоа е нула линија; Ако крајот на симулираната решетка се запали во црвена боја, а зуењето брзо се зачудува, тоа е пожарникарска линија. Повеќе функции : Електричното тест пенкало има прилагодлива чувствителност, LED светлина, звучен и визуелен аларм, автоматско исклучување и други функции што можат да ви помогнат да работите лесно и да го намалите обемот на работа. Преносен дизајн : детекторот што не е контакт е дизајниран со држач за пенкало, кој е компактен и може да се носи во торба или да се исече на џеб за да се спречи загуба; Целосно заштитена област за сензори, мерење на контакт, побезбедно. Не-контакт : Тестер HT103 поддржува интелигентна индукција на електрични полиња за безбедно и брзо тестирање без да се грижи за кабли за жици во затворен простор. Со LED светло : Електричниот тестер е опремен со LED осветлување, дозволувајќи да се преземат мерења ноќе или во други темни околини. Главни намени : Пенкало може да се користи за откривање на проценка на напон и нулта пожар, како и пресуда за пробивање на точката, што е погодно и практично. Држете го крајот на тест моливчето на сензорот близу до предметот што треба да се тестира, ако симулираната решетка се запали во зелена боја, а зуи звук полека, тоа е нула линија; Ако крајот на симулираната решетка се запали во црвена боја, а зуењето брзо се зачудува, тоа е пожарникарска линија. Повеќе функции : Електричното тест пенкало има прилагодлива чувствителност, LED светлина, звучен и визуелен аларм, автоматско исклучување и други функции што можат да ви помогнат да работите лесно и да го намалите обемот на работа.

Параметри на производот

Item Type:
Electricity Detector
Model:
HT103
Material:
ABS
Battery:
2 x 1.5V AAA Battery (not included)
Use:
Applicable to detect AC voltage, neutral and live line judgment, and on off point test
Working AC Voltage:
12-1000V, 50/60Hz
Working Temperature:
0-40℃
Storage Temperature:
-10-50℃
Humidity:
≤95%
Altitude:
≤2000 Meter
How to Use:
Neutral Line Identification:
Place the test pencil at the end of the sensor near the object to be tested. If the simulated grid is lit in green and the buzzer beeps slowly, it is the neutral line.:
Live Line Identification:
Move the end of the test pen sensor close to the object to be tested. If the end of the mesh light up in red and the buzzer rings quickly, it is a live wire.:
PackageList:
1 x Electricity Detector:
1 x User Manual:

Стоката во категоријата