0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Апликација AT518L DC дигитален мерач на тестер за отпорност на рачен отпор 10μΩ ~ 200kΩ

Апликација AT518L DC дигитален мерач на тестер за отпорност на рачен отпор 10μΩ ~ 200kΩ

DEN 2.67
Во магацинот.

Тековен

Прекрасна обвивка со двојна колона; батерија и надворешно напојување Функција за автоматско исклучување на напојување; критериуми за споредба ABS/ PER/ SEQ. Функција за компаратор : GD/NG Show; 3,5 инчи, True Color 16 M, TFT-LCD дисплеј. Автоматско прилагодување на нулта за секој опсег; мерење на четири терминални отпорност. Мини-USB интерфејс; Командни комплети компатибилни со SCPI. Прекрасна обвивка со двојна колона; батерија и надворешно напојување. Функција за автоматско исклучување на напојување; критериуми за споредба ABS/ PER/ SEQ. Функција за компаратор : GD/NG Show; 3,5 инчи, True Color 16 M, TFT-LCD дисплеј. Автоматско прилагодување на нулта за секој опсег; мерење на четири терминални отпорност. Мини-USB интерфејс; Командни комплети компатибилни со SCPI. Време на олово : Околу 3-4 дена ТИМ за испорака е околу 5-7 дена. Карактеристики : прекинувач за функција за заклучување на тастатурата и на англиски и кинески. Функција за прилагодување на осветлување на позадината Автоматско исклучување Поставете батерија : 8.4 V, Li, 2200m Ah, Chargable Max Power : ≤5 W капацитет на батеријата : над 8 часа Апликации за континуирана употреба : Сите видови на ниски, средни, високи отпорници на прекинувач за контакт со емајл-инколирана жица Конектор за отпорност на конектор за контакт/прекинувач Конектор Конектор Трансформатор, индуктор, мотор, отпорност на ликвидација на ликвидација на ликвидација на ликвидација, отпорност на жица, метална отпорност на возило, садови, чиста отпорност на авионот, отпорност на мотор и трансформатор печатена линија на таблата и отпорност на дупката со низок отпор на отпорност низок отпор знак на електромеханичен карактер на електромеханички Спецификации на компонентите : Параметар : Точност на отпорност на DC : 0,1% Опсег на мерење : 10μΩ ~ 200kΩ Извор на сигнал : I-Max : .

Параметри на производот

Стоката во категоријата