0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
5 парчиња Прекинувач За Апарати, НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА 250v 10a Вклучен/Исклучен Прекинувач За Нога Прекинувач За Вклучување / Исклучување На Рокер Прекинувач За Напојув?

5 парчиња Прекинувач За Апарати, НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА 250v 10a Вклучен/Исклучен Прекинувач За Нога Прекинувач За Вклучување / Исклучување На

DEN 3.00
Во магацинот.

Тековен

Со копчето за вклучување/исклучување, погодно е да ја контролирате вашата светилка, доста корисна и би била одлична замена за вашиот стар прекинувач во спалната соба Прекинувачот може да се користи за апликација 12v. Прекинувачот за апарати е погоден за производи за осветлување, може да се поврзе со двете жици или три жици. Со led индикаторско светло, Прекинувачот За Апарати ви е лесно да го знаете статусот на прекинувачот, вклучен или исклучен. И двополната врска (едно префрлување на столб) ви помага лесно да ја инсталирате. Едноставен дизајн рокер прекинувач, лесен за употреба. Прекинувачот може да се користи во маса/биро светилка, огледало светилка, ѕид светилка, итн. Овие прекинувачи за вклучување/исклучување се направени од тврда пластика која е издржлива. Тие можат да се користат во столна ламба, огледална ламба, ѕидна светилка итн. Одличен за замена на стариот прекинувач за спална соба.

Параметри на производот

Стоката во категоријата