0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Приклучен Излез На Сечилото На фиоката | Создадете Организирани Простори Во Кујна, Бања, Фиоки За Плакари, Шалтери за Деклатер | 15 ампери НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА GFCI, Нерѓ?

Приклучен Излез На Сечилото На фиоката | Создадете Организирани Простори Во Кујна, Бања, Фиоки За Плакари, Шалтери за Деклатер | 15

DEN 3.00
Во магацинот.

Тековен

[ИСЧИСТИ НЕРЕДОТ на РАБОТНАТА ПОВРШИНА] Создадете шалтери без неред и организирани простори со безбедни електрични приклучоци во фиоката Совршен додаток на секоја кујна, бања, суета, влезна маса, ноќна маса или проект за канцелариска фиока. Наполнете го секој тип на технологија или напојувајте фен за коса, пегли за виткање, миксери за држење и многу повеќе со Фиока за Приклучување. [СПЕЦИФИКАЦИИТЕ НА КАБИНЕТОТ] Бараат 2" простор зад кутијата за фиоки. Лесно се инсталира во стандардни и сопствени големини на кабинетот користејќи 7 вклучени завртки. [ИЗЛЕЗ КОНФИГУРАЦИЈА] (2) 15 АМПЕР НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА GFCI Места. [ЕЛЕКТРИЧНИ ДЕТАЛИ] Едноставно се приклучува со 4' кабел и 3 приклучок. Испреплетениот термостат го деактивира излезот во случај околната температура да надмине 120° F. ETL Наведени за употреба Во Канада кога се инсталираат Со Кутија За Блокирање (Се Продаваат Одделно). [ПЛАНИРАЊЕ И ИНСТАЛАЦИЈА РЕСУРСИ] Pdf Спецификации Листови, Дијаграми За Монтирање, Инструкции За Инсталација, Исечоци Шаблони, DXF И ЧЕКОР датотеки и повеќе се достапни за преземање. Создадете Елегантни, Ефикасни и Организирани Простори.

Параметри на производот

Стоката во категоријата