0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Анти-кражба на видео-врата на вратата на вратата, за монтирање на вратата на трепкање, без држач за дупчење на вратата за изнајмувачи на станови за домашна канцелар?

Анти-кражба на видео-врата на вратата на вратата, за монтирање на вратата на трепкање, без држач за дупчење на вратата за изнајмувачи

DEN 3.00
Во магацинот.

Тековен

【Компатибилна врата】 трепкање на вратата на вратата совршено се вклопува внатре! Вратата мора да биде внатрешна замав !!! Безбедносната врата од железо не може да ја користи Вратата дебела помеѓу 0,8 инчи и 2,36 инчи. Растојанието помеѓу рамката на вратата и вратата се разликува од различен дом, големината на вратата треба да биде поголема од 0,06 "или повеќе за да се користи. Одлично за изнајмување домови, стан, канцеларија, просторија, градење на деловни активности. 【Без плаќање на вратата на вратата на вратата на вежбата】 Специјално дизајниран за Blink Video Voorbell Bell, не е потребна вежба врата или wallид, можете да го инсталирате монтирањето на вратата Лесно. Прицврстете безбедно за неколку секунди и лесно да инсталирате и деинсталирате за да можете да ја земете со вас или да ги преместувате локациите лесно. Производот доаѓа со Детални упатства за инсталација и други потребни додатоци. 【Анти-кражба на вратата на вратата】 Анти-кражба челичниот лим на монтирањето на вратата е одличен дизајн. Не може да се отстрани од страната на вашата врата, освен ако вратата не е отворена, со што ќе трепкате врата на вратата на трепкање, врата на вратата на вратата Невозможно е да се украде додека вашата врата е затворена. Чувајте ја камерата на вратата на вратата од вратата од кражба! на вратата без мавтање или тресење. Заштитни влошки за пена на производот можат ефикасно да ја заштитат вашата врата од гребнатини или оштетување. 【100% задоволство на клиентите】 Ние сме посветени да ви обезбедиме одлично искуство за купување. Секој проблем со примените производи или инсталацијата, ве молиме, не двоумете се да не контактирате преку влезот „Продавач на контакт“, ние ќе ви дадеме задоволителен одговор во рок од 24 часа. 【Компатибилна врата】 трепкање на вратата на вратата совршено се вклопува внатре! Вратата мора да биде внатрешна замав !!! Безбедносната врата од железо не може да ја користи. Вратата дебела помеѓу 0,8 инчи и 2,36 инчи. Растојанието помеѓу рамката на вратата и вратата се разликува од различен дом, големината на вратата треба да биде поголема од 0,06 "или повеќе за да се користи. Одлично за изнајмување домови, стан, канцеларија, просторија, градење на деловни активности.

Параметри на производот

Стоката во категоријата