0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
JF-XUAN Дигитален мерач на мембрана KT87N 600V/450V DC/AC 20-400A Ammeter Дигитален мултиметар со LCD дисплеј 1999 брои ниско ниво на индикација за заштита на батерии Дигитален мултимета?

JF-XUAN Дигитален мерач на мембрана KT87N 600V/450V DC/AC 20-400A Ammeter Дигитален мултиметар со LCD дисплеј 1999 брои ниско

DEN 651.52
Во магацинот.

Тековен

【Мулти-функција мултиметар】 : Овој мултифункционален мултиметар поддржува мерен напон на DC, напон на AC, струја на AC, отпорност, итн За да ги задоволите вашите дневни потреби за мерење. Function Функција за заштита】 : Има функција за заштита на преоптоварување и е безбедна за употреба. Може ефикасно да спречи мултиметарот да биде оштетен поради преоптоварување. Со функцијата за заштеда на податоци, поудобно е да се прочита. 【LCD дисплеј】 : Со голем LCD екран, читањето е појасно, а максималното читање е 1999 година. Ергономски дизајнирано за лесно носење. Function Функција за потсетување】 : Со функција за ниска индикација на батеријата, нема потреба да се грижите за ненадејниот прекин на електричната енергија, прекинот на зуи и функцијата на тестот за диоди. Почитувани клиенти, има толку многу производи во оваа продавница, тука можете да ги изберете вашите омилени производи. Ние ќе ви обезбедиме квалитетни производи и услуги. Ако имате какви било прашања во врска со производот, ве молиме контактирајте не навреме. 【Мулти-функција мултиметар】 : Овој мултифункционален мултиметар поддржува мерен напон на DC, напон на AC, струја на AC, отпорност, итн. За да ги задоволите вашите дневни потреби за мерење. Function Функција за заштита】 : Има функција за заштита на преоптоварување и е безбедна за употреба. Може ефикасно да спречи мултиметарот да биде оштетен поради преоптоварување. Со функцијата за заштеда на податоци, поудобно е да се прочита. 【LCD дисплеј】 : Со голем LCD екран, читањето е појасно, а максималното читање е 1999 година. Ергономски дизајнирано за лесно носење. Function Функција за потсетување】 : Со функција за ниска индикација на батеријата, нема потреба да се грижите за ненадејниот прекин на електричната енергија, прекинот на зуи и функцијата на тестот за диоди.

Параметри на производот

Model:
 KT87N
DC voltage:
600V (±1.0%)
AC voltage:
450V (±1.2%)
AC current:
20-400A (±2.0%)
Resistance:
200KΩ (±1.0%)
Battery:
2 7-cell batteries (AAA) (without battery)
Jaw diameter:
21.3mm / 0.84in
Screen:
3 1/2 LCD display, maximum reading 1999
Function:
Low battery indicator function, overload protection
Color:
Red
Weight:
about 147g / 5.2oz
Size:
150*63*28mm / 5.9*2.5*1.1in
Package list:
1 *  Multimeter:
1 *  Leads cable(Pair):
1 * User manual:
Note:
The actual product color may deviate from the photo due to light.:
There may be a slight deviation in the measurement of product.:
Dear customers, there are so many products in this shop, you can choose your favorite products here. We will provide you with quality products and services. If you have any questions about the product, please contact us in time. :

Стоката во категоријата