0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Патување Прибор За Јадење Јапонски Дрвени Стапчиња За Јадење Комплет За Повеќекратна Употреба: Кинески корејски Стапчиња За Јадење Стапчиња За Сечкање Природно Д?

Патување Прибор За Јадење Јапонски Дрвени Стапчиња За Јадење Комплет За Повеќекратна Употреба: Кинески корејски Стапчиња За Јадење Стапчиња

DEN 1.00
Во магацинот.

Тековен

Тие се погодни за употреба и можат да ги одржуваат вашите стапчиња за јадење чисти Лесен и пренослив, одличен за кампување, пешачење и други активности на отворено. Дрвени садови за домови, патувања, ресторани и хотели, многу практични. Овие производи имаат извонредна изработка, што гарантира практичност и издржливост. Изработен од природен дрвен материјал, погоден за употреба за јадење суши. Тие се погодни за употреба и можат да ги одржуваат вашите стапчиња за јадење чисти. Лесен и пренослив, одличен за кампување, пешачење и други активности на отворено. Дрвени садови за домови, патувања, ресторани и хотели, многу практични. Овие производи имаат извонредна изработка, што гарантира практичност и издржливост. Изработен од природен дрвен материјал, погоден за употреба за јадење суши. Опис ова Е збир на дрвени стапчиња за јадење. Изработен од дрвен материјал, издржлив за употреба. Овие стапчиња за јадење се многу погодни и практични за употреба. Практичен и издржлив материјал, можете да бидете сигурни безбедна употреба.

Параметри на производот

Стоката во категоријата