0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Завртки за Застој на Знакот ЗА Металиксност 6 парчиња, Завртки За Рекламирање Од Нерѓосувачки Челик Стаклен Акрилен Клинец-За Прикажување На Знаци На Рамка За Слик?

Завртки за Застој на Знакот ЗА Металиксност 6 парчиња, Завртки За Рекламирање Од Нерѓосувачки Челик Стаклен Акрилен Клинец-За Прикажување На

DEN 819.20
Во магацинот.

Тековен

[1] : НАНЕСЕТЕ завртки за Исклучување се погодни за фиксирање на акрилик, стаклена плоча или дрвена табла, како што се фиксирање рамки за слики, табли за прикажување, табли за рамки за постери, мурали, рекламни знаци итн Широко се користи во домаќинства, трговски центри, канцеларии, продавници, уметнички изложби, јавни билборди итн. [2] : СПЕЦИФИКАЦИЈА-Вкупна Големина : 12мм(Г)х53мм(Л) /0, 47х2, 10-инчи; Големина На Навој На Завртка : 7,7 мм(Г)х17мм (Л) /0, 30х0, 68-инчи; Диа На Долната Дупка. : 5мм /0,2-ин; Висина На Држачот : 45мм /1,77-инчи; Вклопете Ја Максималната Дебелина На Таблата : 8мм /0,31-инчи; Вклопете Ја Макс Дупката На Таблата Диа. [3] : ДИЗАЈН-капачето на завртката е за лесно прилагодување, а соодветната гумена мијалник ја прави завртката подобро да одговара на панелот. Вежбајте дупка пред употреба, вметнете ја цевката за проширување во ѕидот, прицврстете го ќор-сокакот со завртки, инсталирајте го панелот и потоа затегнете го со завртката за исклучување. [4] : ПРЕДНОСТ - држачот на знакот застојот е изработен од нерѓосувачки челик, со мазна површина, анти- ' рѓа, против гребење, отпорен на абење и отпорен на корозија, цврст и издржлив и може постојано да се расклопува и користи. [5] : ВКЛУЧЕНА КОЛИЧИНА - 6 парчиња завртки За Исклучување На Знакот од Нерѓосувачки Челик(не се вклучени Додатоци за инсталирање). НАНЕСЕТЕ завртки за Исклучување се погодни за фиксирање на акрилик, стаклена плоча или дрвена табла, како што се фиксирање рамки за слики, табли за прикажување, табли за рамки за постери, мурали, рекламни знаци итн. Широко се користи во домаќинства, трговски центри, канцеларии, продавници, уметнички изложби, јавни билборди итн.

Параметри на производот

Material:
Stainless Steel
Total Size:
12mm(D)x53mm(L) /0.47x2.10-in
Screw Thread Size:
7.7mm(D)x17mm(L) /0.30x0.68-in
Bottom Hole Dia.:
5mm /0.2-in
Stand Height:
45mm /1.77-in
Fit Max Board Thickness:
8mm /0.31-in
Fit Max Board Hole Dia.:
10mm /0.39-in
QUANTITY INCLUDED - 6pcs x Stainless Steel Sign Standoff Screws(Not included install Accessories):
ADVANTAGE - The sign holder standoffs are made of stainless steel, with a smooth surface, anti-rust, anti-scratch, wear-resistant and corrosion-resistant, sturdy and durable, and can be disassembled and used repeatedly.:
INSTALL - The screw cap is for easy adjustment, and the matching rubber washer makes the screw fit the panel better. Drill a hole before use, insert the expansion tube into the wall, secure the stand standoff with screws, install the panel, and then tighten it with the standoff screw. :

Стоката во категоријата