0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
ГОСКОП ХЕРОЈ3 / ХЕРОЈ3+ / ХЕРОЈ4 ЦРВЕН Филтер GOPRO Нуркање/Филтер За Нуркање-Стакло За Подобрување На Контрастот Со Ласерско Сечење - Вклучува ЦРВЕНА, Магента, & засилув?

ГОСКОП ХЕРОЈ3 / ХЕРОЈ3+ / ХЕРОЈ4 ЦРВЕН Филтер GOPRO Нуркање/Филтер За Нуркање-Стакло За Подобрување На Контрастот Со Ласерско Сечење

DEN 575.20
Во магацинот.

Тековен

Два адаптери од 58мм За gopro Hero4, Hero3+ и Hero3 стандардни / нуркачки куќишта Одговара На 60м Или 40м Гопро Куќишта (НЕ Одговара НА ХЕРОЈСКАТА Сесија). ** ШИРОКА КРУЖНА СТАКЛЕНА ЛЕЌА ЗА СПРЕЧУВАЊЕ НА МЕХАНИЧКО ВИЊЕТИРАЊЕ ВО РЕЖИМ НА СУПЕР ПРЕГЛЕД**. Вклучува Филтер За Шнорхел, Тропски Филтер за Вода и Филтер За Зелена Вода за корекција на бојата помеѓу 0 и 90 стапки. Вклучува Торба За Складирање и Врски. Два адаптери од 58мм За gopro Hero4, Hero3+ и Hero3 стандардни / нуркачки куќишта. Одговара На 60м Или 40м Гопро Куќишта (НЕ Одговара НА ХЕРОЈСКАТА Сесија). ** ШИРОКА КРУЖНА СТАКЛЕНА ЛЕЌА ЗА СПРЕЧУВАЊЕ НА МЕХАНИЧКО ВИЊЕТИРАЊЕ ВО РЕЖИМ НА СУПЕР ПРЕГЛЕД**. Вклучува Филтер За Шнорхел, Тропски Филтер за Вода и Филтер За Зелена Вода за корекција на бојата помеѓу 0 и 90 стапки. Вклучува Торба За Складирање и Врски. Не е секојдневно вашите приоритети да вклучуваат нуркање во сончеви, тропски води или нуркање за да истражите што и да лежи под површината.

Параметри на производот

Стоката во категоријата