0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Зихмв Облека Воздушна Облека Преклоплива Решетка За Сушење Преклопна Решетка За Сушење Нерѓосувачки Челик Закачалка За Преклопување Мултифункционална Монтажа Н?

Зихмв Облека Воздушна Облека Преклоплива Решетка За Сушење Преклопна Решетка За Сушење Нерѓосувачки Челик Закачалка За Преклопување Мултифункционална

DEN 2.00
Во магацинот.

Тековен

Ниво ПРЕКЛОПУВАЊЕ ОБЛЕКА ВОЗДУХ РЕШЕТКАТА За Сушење, Дизајн Овозможува Максимална Површина Сушење Во Рамките На Затворен Простор Модуларен Дизајн За Оптимално Сушење. Произведен Од Висококвалитетен Нерѓосувачки ЧЕЛИК и Издржлива Пластика Оваа Ставка е Цврста, Но Доволно Лесна за Да Се Движи Наоколу На Обезбедени Тркала. Секој Рицинус Опремен Со Сопирачка За Да Ја Запре Шината Што Се Движи Наоколу Кога Е Заклучен. Телескопски дизајн, не е потребно склопување. Лесен и лесен за транспорт помеѓу соби или од внатрешен до надворешен. Заштита на животната средина, заштеда на енергија, нежно сушење помага облеката да трае. Нивоа на Сушење облека Со Дополнителни Висечки Крилја за Облека На Закачалки, Кошули, Фустани итн. Држи Вкупно до 15 килограми Перење.СТРАНИЧНИТЕ ХАНГАРИ Може да се Прилагодат на Различни Височини За Да Одговараат на Предмети Од Облека што се Сушат. Вклучува Сушење Чевли И Шини За Складирање Чевли На Дното. Столбот од нерѓосувачки челик е издржлив, цврст и има силна носивост. Дизајнот што може да се повлече е удобен, заштедува простор и убав. Погоден за внатрешна употреба за закачување чиста и сува облека и крпа, збогувајте се со нередот. Лесно монтирање на ѕид, кога не се користи, можете да го повлечете столбот од нерѓосувачки челик назад во статусот на преклопување.

Параметри на производот

Material:
Carbon steel pipe(spray-plastic surface) + plastic case + stainless steel pole
Folding Size:
approx. Thickness 2.5-3.5cm/0.98-1.37''
Extended Size:
approx. 39.5*4.6cm/15.55*1.81''
Max. Load:
5KG
Single hanging clothes :
8-10 pieces
Color:
Cream White
Dry clothes in a small space without trouble and trouble. The compact design fits anywhere,:
It can be used in closets, garages or corridors without worrying about you not having enough floor space.:
The clothes dryer is one of the largest energy-consuming equipment in the home, and you can save energy and money by hanging clothes on this drying rack to dry. :

Стоката во категоријата