0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
NC кутија за чевли постави повеќебојно преклопно складирање пластична чиста домашна организатор за чевли решетки за складирање на магацини Организатор за складир?

NC кутија за чевли постави повеќебојно преклопно складирање пластична чиста домашна организатор за чевли решетки за складирање на магацини Организатор

DEN 3.33
Во магацинот.

Тековен

Транспарентен кабинет за чевли од типот на флип е јасно класифициран и лесен за пристап Разумен капацитет и лесно складирање на различни типови чевли. Секој агол на домот е погоден за прикажување и употреба на голем простор. Различни опции во боја го прават вашиот дом полн со топлина. Собата за табли за чевли е бесплатна да ја отвори вратата и поудобно е да се најде. Транспарентен кабинет за чевли од типот на флип е јасно класифициран и лесен за пристап. Разумен капацитет и лесно складирање на различни типови чевли. Секој агол на домот е погоден за прикажување и употреба на голем простор. Различни опции во боја го прават вашиот дом полн со топлина. Собата за табли за чевли е бесплатна да ја отвори вратата и поудобно е да се најде. Решетка : 12material : Plasse Plastic Type : PVCFeature : Ecoo-Friendly Feature : Folding Feature : Stork Ed Type : Storage Boxes & Bins Style : Modern Technics : Glosshape : Rectangle Use : Shoesmaterial : Plasticspecificmaterial : Ppplasticplastic Newmaterionproportion : Doledablefuctures Ction : Finishing Color : Зелена, бела, розова, светлоснаОпцијална ализии : 330*230*140 Package Includ : 1*frueertransparentshoebox.

Параметри на производот

Стоката во категоријата