0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Комплет Датотеки За Педикир, Комплет За Професионални Алатки За Педикир Комплет За Алатки За Нега На Кутикули Вродена Алатка За Нокти За Нокти Алатки За Педикир Вр?

Комплет Датотеки За Педикир, Комплет За Професионални Алатки За Педикир Комплет За Алатки За Нега На Кутикули Вродена Алатка За Нокти За Нокти

DEN 0.33
Во магацинот.

Тековен

Комплет за маникир : Алатката За Педикир на Стапалата може ефикасно да направи чистење на стапалата Алатката за планирање на стапалата може да ги отстрани калусите и мртвата кожа, опремена со сечило за лесна замена. Ефикасно решавање на разни проблеми со стапалата, како што се отстранување на мртва кожа, калуси и пченка, стружење на мртва кожа, дебели кожурци. Комплет За Нокти За Нокти За Нокти Комплет За Педикир : рачка Што не се лизга и ergономски дизајни, удобни за држење и употреба. Може добро да одговара на вашите раце, погодно за ракување. Ова е комплет за кутикули за жени, прави совршен подарок за денот на мајката, Денот на Вљубените, Божиќ, Годишнина, Роденден или кој било друг посебен настан. Сет За професионални Алатки за Педикир : комплетот за нокти за нокти за нокти за маникир е професионален алат за маникир и педикир. Достапни се повеќе видови алатки за педикир, секоја алатка е детално изработена и може да ги задоволи вашите секакви потреби за нега на стапалата во секојдневниот живот. Комплет За Педикир за нокти За Маникир : Одлична алатка за педикир за уметност на нокти, курс за салон за убавина и домашен корисник. Практичен подарок за аматерски и маникир за подобрување на стапалото. Комплетот за нокти за нокти за нокти за маникир е професионална алатка за маникир и педикир. Рачни Алатки За Нокти За Нокти Отстранувач На Педикир : машинка за нокти помага ефикасно и брзо да се намали ноктот, датотеката за нокти ќе ја полира површината и работ на ноктите. Четката за нокти може да помогне во чистење за време на работата со педикир. Достапни се комплет алатки, ги задоволуваат вашите различни потреби, опремени со кутија за складирање, лесна за носење. Комплет за маникир : Алатката За Педикир на Стапалата може ефикасно да направи чистење на стапалата. Алатката за планирање на стапалата може да ги отстрани калусите и мртвата кожа, опремена со сечило за лесна замена. Ефикасно решавање на разни проблеми со стапалата, како што се отстранување на мртва кожа, калуси и пченка, стружење на мртва кожа, дебели кожурци. Комплет За Нокти За Нокти За Нокти Комплет За Педикир : рачка Што не се лизга и ergономски дизајни, удобни за држење и употреба. Може добро да одговара на вашите раце, погодно за ракување. Ова е комплет за кутикули за жени, прави совршен подарок за денот на мајката, Денот на Вљубените, Божиќ, Годишнина, Роденден или кој било друг посебен настан. Сет За професионални Алатки за Педикир : комплетот за нокти за нокти за нокти за маникир е професионален алат за маникир и педикир. Достапни се повеќе видови алатки за педикир, секоја алатка е детално изработена и може да ги задоволи вашите секакви потреби за нега на стапалата во секојдневниот живот. Комплет За Педикир за нокти За Маникир : Одлична алатка за педикир за уметност на нокти, курс за салон за убавина и домашен корисник.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Pedicure Tool Set
Material:
ABS + Stainless Steel
Main Color:
Yellow
Use:
It is more convenient to remove dead skin after soaking feet
Storage Box Size:
Approx. 19 x 7.5 x 4cm / 7.5 x 3 x 1.6in 
Package List:
1 x Rectangular Foot Pedicure Tool:
1 x Oval Foot Pedicure Tool:
1 x Frosted Foot Grinder:
1 x Foot Planing Tool:
1 x Box of Foot Planing Tool Blade(3pcs):
1 x Nail Picker:
1 x Dead Skin Pusher:
1 x Nail Clipper:
1 x Silicone Pad:
2 x Toe Separator:
1 x Forceps:
5 x Nail File:
1 x Polishing File:
1 x Storage Box:
1 x Nail Brush:

Стоката во категоријата