0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Fdit Соларна Енергија Епоксиден Модул, 9V Ветер Доказ Полисилициум Соларна Енергија Алатка, За Соларни Тревник Светлина Соларни Мобилен Телефон Полнач Соларни Фенер?

Fdit Соларна Енергија Епоксиден Модул, 9V Ветер Доказ Полисилициум Соларна Енергија Алатка, За Соларни Тревник Светлина Соларни

DEN 1585.60
Во магацинот.

Тековен

Користење на полисиликонски материјал, поседуваат добри перформанси за пренос на светлина и запечатување Производот прифаќа специјален занает, доказ за ветер и снег, лесен за инсталирање и САМОСТОЈНО. Погоден за клиентите да го користат за разни производи. Погоден за истражување на сончевата енергија за експериментална употреба. Погоден за соларни тревни светла, соларни пејзажни светла, соларни полначи за мобилни телефони, соларни фенери и разни соларни играчки. Поседуваат добар ефект на слаба осветленост, висока ефикасност на конверзија и излезна моќност. Поседуваат добар ефект на слаба осветленост, висока ефикасност на конверзија и излезна моќност2. Погоден за клиентите да го користат за разни производи. Погоден за истражување на сончевата енергија за експериментална употреба3. Погоден за соларни светла за тревник, соларни пејзажни светла, соларни полначи за мобилни телефони, соларни фенери и разни соларни играчки4. Производот прифаќа специјален занает, доказ за ветер и снег, лесен за инсталирање и DIY5.

Параметри на производот

Item Type:
Solar Power Epoxy Module
Material:
Polysilicon
Model:
9V 3W solar panel
Size:
Approx. 125 x 195mm / 4.9 x 7.7in
Maximum Power:
3 (W)
Working Current:
0.33 (A)
Working Voltage:
DC9 (V)
Line Length:
Approx. 100cm / 39.4in
Package List:
1 x Solar Power Epoxy Module :

Стоката во категоријата