0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Moko Случај Со Капак Од Типот Wtih Одговара На Microsoft Surface Pro 8 2021,Безжична Тастатура За Таблети Bluetooth Со Подлога За Следење, ПОЗАДИНСКО Осветлување СО 7 БОИ, Вградена Батер?

Moko Случај Со Капак Од Типот Wtih Одговара На Microsoft Surface Pro 8 2021,Безжична Тастатура За Таблети Bluetooth Со Подлога За Следење,

DEN 1455.84
Во магацинот.

Тековен

?€Тип Капак€7 - БОЈА ПОЗАДИНСКО ОСВЕТЛУВАЊЕ-Специјални 7 бои LED осветлување, секоја боја има 2 нивоа на осветленост Идеален за слободно пишување дури и во услови на слаба осветленост или ноќе. ?®Тип Капак●со малку раширени клучеви за попознато и поефикасно искуство со пишување што се чувствува како традиционален лаптоп. Тастатурата е цврста со зголемена магнетна стабилност долж преклопот за да можете да ја прилагодите под прав агол и да работите во скутот, во авионот или на вашето биро. ?Quespe Cover_ ОДГОВОРНА ПОДЛОГА За СЛЕДЕЊЕ - Вградена Со одговорна подлога за следење, погодно користејќи како глушец, прецизно навигирајте и контролирајте го таблетот, ви дава искуство на екранот на допир, без да морате да ги тргате рацете од тастатурата. ?Quase_ kickstand-Пријателски-компјутерот назад може да се инсталира на kickstand На Microsoft Surface Pro 8, така што ќе можете да го користите држачот без да го соблечете овој заштитен случај Microsoft Surface Pro 8.

Параметри на производот

Стоката во категоријата