0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Фривер 5 Оддел Класичен Акрилен Држач За Салфетки Со Организатор За Прибор За Јадење Кади Бин, За Лажици, Вилушки, ножеви &засилувач; Чаши, Внатрешна/Надворешна Упот?

Фривер 5 Оддел Класичен Акрилен Држач За Салфетки Со Организатор За Прибор За Јадење Кади Бин, За Лажици, Вилушки, ножеви &засилувач;

DEN 351.84
Во магацинот.

Тековен

Поделено складирање-Контролирајте го нередот во кујната со сортирање во овој пренослив организатор за складирање; 5 Прегради чуваат предмети одвоени и содржани; салфетки, прибор за јадење, прибор, парчиња за сервирање и многу повеќе се секогаш на дофат и подготвени за одење; Користете и за чување зачини - сол, бибер, лут сос, кечап, сенф и многу повеќе; Совршен за секојдневна употреба или за Секоја чаша е 2,75 х 3,75 х 3 инчи. РАЗНОВРСНА - може да се користи за различни предмети : алатки, кујнски гаџети, предмети за убавина и многу повеќе. ПРЕНОСЛИВ - може да се користи на контра-врвот или на масата во затворени простории и надворешна употреба. КВАЛИТЕТНА КОНСТРУКЦИЈА-Изградена од издржлива бпа и пластика отпорна на кршење без хлор, која лесно се брише со сапун и вода; Не ставајте во машина за миење садови. 5 Држач За Акрилна Салфетка И Прибор : овој дисплеј за рамни садови е направен со пет слотови за да помогне во организирањето и одвојувањето на приборот.

Параметри на производот

Стоката во категоријата