0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
J.G. Finneran 31509P-12A R.A.M. Вијала за завртки, килибар, полипропилен, 1,5 ml

J.G. Finneran 31509P-12A R.A.M. Вијала за завртки, килибар, полипропилен, 1,5 ml

DEN 2.00
Во магацинот.

Тековен

12 x 32mm шишенце со 40% поголем отвор Достапно во полипропилен, чист полипропилен и TPX. Идеално за јонска хроматографија, капиларна електрофореза, атомска апсорпција, примероци чувствителни на p H, анализи на натриум и тешки метали и водни примероци. Земја на потекло : Соединетите држави. 12 x 32mm шишенце со 40% поголем отвор. Достапно во полипропилен, чист полипропилен и TPX. Идеално за јонска хроматографија, капиларна електрофореза, атомска апсорпција, примероци чувствителни на p H, анализи на натриум и тешки метали и водни примероци. Земја на потекло : Соединетите држави. Полипропилен е проucирен, компатибилен со многу растворувачи и одличен избор за складирање на примероци чувствителни на p H. Максималната употреба на температурата е 135 ° C/275 ° F. Амбер полипропилен додава заштита за примероци чувствителни на светлина. Црниот полипропилен ги штити примероците чувствителни на светлина од хемиска реакција за време на земање мостри.

Параметри на производот

Стоката во категоријата