0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Бит со дијамантски прсти, 5/8‑11 конец за мелење на дијаманти за мелење на битчиња за вежбање, лесни издржливи алатка за преобликување, за дупки кои го зголемуваат об?

Бит со дијамантски прсти, 5/8‑11 конец за мелење на дијаманти за мелење на битчиња за вежбање, лесни издржливи алатка за преобликување,

DEN 2.67
Во магацинот.

Тековен

Секач за мелење : Главно се користи за мелење на дупки, кастрење, обликување, зголемување и така натаму, костуми за различен дијаметар на дупката Практична употреба : Овозможува примена на најразлични камени материјали, вклучително, но не ограничувајќи се на гранит, кварц, итн. Стабилно работење : 5/8‑11 Дизајнот на конецот овозможува фирма за фиксирање без да падне, додека дупките за дисипација на топлина обезбедуваат стабилно работење. Одличен материјал : Премиум дијамантскиот материјал во голема мерка ја подобри острината, која исто така има голема издржливост со носење. Лесно за инсталирање : Доаѓа со мала тежина и компактна големина, исто така, инсталацијата може брзо да се заврши за неколку минути. Спецификација : Тип на ставка : Битматеријал за мелење на дијаманти : легура челик, дијамант. Список на пакети : Битота за мелење со дијаманти 1 x дијаманти : Забележете дека новиот тип и стариот вид на овој производ ќе бидат испратени по случаен избор и проверете дали нема да ви пречи пред да нарачате.

Параметри на производот

Item Type:
Diamond Milling Bit
Material:
Alloy steel, diamond. 
Package List:
1 x Diamond Milling Bit:
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Стоката во категоријата