0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Алвинлит Кујна Преклопна Корпа За Отпадоци Виси Преклопна Мини Корпа За Отпадоци Водоотпорна Висечка Склопувачка Корпа За Ѓубре Монтирање На Ѕид Преклопна Корпа ?

Алвинлит Кујна Преклопна Корпа За Отпадоци Виси Преклопна Мини Корпа За Отпадоци Водоотпорна Висечка Склопувачка Корпа За Ѓубре Монтирање

DEN 2.67
Во магацинот.

Тековен

Исклучително Заштедете Простор : склоплив и обесхрабрувачки дизајн на нашата мини корпа за отпадоци исклучително заштедува простор Кога не го користите, можете да го преклопите. Чувајте го вашиот дом чист и уреден. Широка Апликација : Закачете ја на вратата или ставете ја на земја и на маса. Кујната преклопна корпа за отпадоци е широко користена во кујна, спална соба, бања, автомобил и каде и да е потребна. Вклучува три бои на кафеава и бела боја за избор, што може да ви помогне да го сортирате отпадот. Лесен за Употреба : работи добро со пластични кеси за самопослуга за повеќекратна употреба. Висечката корпа за кујнски отпад може лесно да се притисне за преклопување, заштедувајќи го просторот во кујната кога не се користи. Материјал/Димензија/Капацитет : мини склопувачката корпа за отпадоци е изработена од цврста водоотпорна пластика, еколошка и издржлива, отпорна на абење и корозија, Димензија : 9, 3х7, 9х5, 7ин.

Параметри на производот

Item Type:
Hanging Trash Can
Weight:
Approx. 417g / 14.7oz
Material:
Plastic
Product Size:
Approx. 23.5x20x14.5cm / 9.3x7.9x5.7in
Scope of Application:
It is suitable for any place where it is needed such as kitchen, bedroom, bathroom, car, etc.
Package List:
1 x Trash Can 2 x Stickers 1 x Accessories

Стоката во категоријата