0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
3 Кутии Рамен Назад Кристал+Бела&засилувач;Беж Половина Круг Бисер Колекции, Ноктите Уметност Кристал Со Пикер Молив и Пинцета За Ноктите Уметност, Лицето шминка, Д?

3 Кутии Рамен Назад Кристал+Бела&засилувач;Беж Половина Круг Бисер Колекции, Ноктите Уметност Кристал Со Пикер Молив и Пинцета За Ноктите

DEN 143.84
Во магацинот.

Тековен

Пакетот вклучува : 1 Кутија 6 Големини Бели И АБ Рамни Нокти Уметност Кристални Кристали1 Кутија од 6 Големини Половина Круг Беж Бисери.1 Кутија од 6 Големини Половина Круг Бели Бисери.1 Еез Молив За Собирање Кристали; И 1 Еез Пинцета за Подигање Камења Од Скапоцени Камења.Овој Комплет е Добар И За Професионални Салони За Технологија за Нокти и За Почеток за Шминка За Лице, Уметност За Нокти или Украси. Шарени, мулти-големина и голема количина на кристали : Рамен Круг Напушти Половина Круг Бела Околу 4608 Парчиња Скапоцени Камења Монистра Во Вкупно. Корисни алатки за подигање : Моливот И Пинцетата Вклучени Во Пакувањето Се За Различни Големини На Кристали, Кристали или Монистра во различни Прилики. Моливчето За Берење Може Да Се Користи За Подигање Мали И Лесни Кристали. Пинцетата Може Да Се Користи За Берење Релативно Големи И Тешки Монистра. Разубавете го лицето, ноктите и украсите : Штрасовите Со Рамен Грб Му Помагаат На Вашето Лице Да Биде Шармантно, Прават Вашите Едноставни Нокти и Декори Да Изгледаат Сјајни и Уникатни.

Параметри на производот

Стоката во категоријата