0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Плочи за хартија за Ноќта на вештерките и салфетки - Загорени куќни хартиени плочи и салфетки - 64 вкупно парчиња - слатки, издржливи и одлична вредност!

Плочи за хартија за Ноќта на вештерките и салфетки - Загорени куќни хартиени плочи и салфетки - 64 вкупно парчиња - слатки, издржливи и

DEN 1.67
Во магацинот.

Тековен

Одлична вредност : Добивате 64 вкупно парчиња (16 големи плочи, 16 мали плочи, 16 големи салфетки, 16 мали салфетки) навистина слатки тематски плочи за вештерки и салфетки! Многу симпатична и координирана прогонувана куќа Тема : Убави смели и живописни бои и теми за Ноќта на вештерките и плочите и салфетките се сите координирани/совпаѓаат тема. Издржлив! Овие се убави квалитетни трајни плочи за Ноќта на вештерките и салфетки со 2 парчиња за дополнителна издржливост!. Разновидност на одлични големини : Добивате две димензии на плочи (приближно 9-инчи и приближно 7 инчи) и две различни големини на салфетки (околу 13 х 13 инчи се расплетуваа и се расплетуваа приближно 9 x 9). Совршено за забави или секој ден употреба . без расчистување и повеќе време да се забавувате! Совршен за училиштата, црквите и која било друга забава за Ноќта на вештерките!. Одлична вредност : Добивате 64 вкупно парчиња (16 големи плочи, 16 мали плочи, 16 големи салфетки, 16 мали салфетки) навистина слатки тематски плочи за вештерки и салфетки!. Многу симпатична и координирана прогонувана куќа Тема : Убави смели и живописни бои и теми за Ноќта на вештерките и плочите и салфетките се сите координирани/совпаѓаат тема. Издржлив! Овие се убави квалитетни трајни плочи за Ноќта на вештерките и салфетки со 2 парчиња за дополнителна издржливост!. Разновидност на одлични големини : Добивате две димензии на плочи (приближно 9-инчи и приближно 7 инчи) и две различни големини на салфетки (околу 13 х 13 инчи се расплетуваа и се расплетуваа приближно 9 x 9). Совршено за забави или секој ден употреба . без расчистување и повеќе време да се забавувате! Совршен за училиштата, црквите и која било друга забава за Ноќта на вештерките!.

Параметри на производот

Стоката во категоријата