0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Стаклени Контејнери ЗА Складирање Храна ЕВА Торба ЗА Зачувување Храна Фрижидер Торба За Складирање Храна Овошје И Зеленчук Вреќа За Запечатување Храна За Повеќек?

Стаклени Контејнери ЗА Складирање Храна ЕВА Торба ЗА Зачувување Храна Фрижидер Торба За Складирање Храна Овошје И Зеленчук Вреќа За Запечатување

DEN 2.67
Во магацинот.

Тековен

100% ЕВА Материјал за Повеќекратна Употреба На Храна, Изработен Од Материјал ЕВА За Храна, Кеси За Складирање За Повеќекратна Употреба Се -, Нашата Планета и Вашата. Патент За Заптивка Отпорна на истекување : Кесите За Ручек За Повеќекратна Употреба Имаат Надградена Технологија За Запечатување На Затворачи Со Патент, Која Е Повеќе Запечатена, отпорна на Истекување и Хигиенска, Совршена за Складирање и Зачувување На Храната. Со Подобрениот Дизајн На Патент и Лизгање, Сендвич Кесите За Повеќекратна Употреба За Деца Полесно се Отвораат или Затвораат. Шарениот Патент Од Сендвич Кеси За Повеќекратна Употреба Што Го Збогатува Вашиот Живот Поинтересен И Прекрасен. Замрзнувач Лесен За Чистење, Кесите За Замрзнување Може Да Изгорат Во Замрзнувач Додека Ја Одржуваат Храната Свежа И Полна Со Вкус, Совршена За Замрзнување Месо, Пилешко, Риба, Овошје И Зеленчук. Препорачуваме МИЕЊЕ РАЦЕ, Бидејќи Машината за Миење Садови ќе Го Оштети Патентот на Вреќите за Складирање Храна. Лесно Се Чисти Со Четката За Шишиња И Се Ставаат Кесите На Врвот На Кригла Или Чаша За Да Се Исушат На Воздух. Кеси За Повеќекратна Употреба Може, Не Ќе Го Промени Начинот На Чување, Готвење, Па Дури И Јадење. Вашето Мало Однесување Може Ќе Риба Или Желка. Стаклени Контејнери За Храна Големи Контејнери За Житни Култури Канистер За Складирање Кујна Организација Полица Акрилни Канти За Складирање. Стаклени Контејнери ЗА Складирање Храна ЕВА Торба ЗА Зачувување Храна Фрижидер Торба За Складирање Храна Овошје И Зеленчук Вреќа За Запечатување Храна За Повеќекратна Употреба Чисти Контејнери За Овошје За Фрижидер Тип На Проект : Големина На торба за зачувување храна : прикажи ("") Боја : а,Б,Ц, Д Материјал : Ева Забелешка : поради рачно мерење, ве молиме дозволете грешка од 1-3см и проверете дали не ви пречи пред да нарачате.

Параметри на производот

Стоката во категоријата