0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
ФАВОМОТО 120 Парчиња Кука За Вшмукување Стаклени Вшмукувачки Чаши Мини Куки Чисти Куки За Вшмукување Мини Вшмукувачки Чаши Со Куки Вшмукувачки Чаши За Прозорци Дво?

ФАВОМОТО 120 Парчиња Кука За Вшмукување Стаклени Вшмукувачки Чаши Мини Куки Чисти Куки За Вшмукување Мини Вшмукувачки Чаши Со Куки Вшмукувачки

DEN 2.67
Во магацинот.

Тековен

ПРОЗОРЕЦ ВШМУКУВАЊЕ ЧАШИ со КУКИ оваа ѕидна кука виси додатоци за бања, кујнски прибор, капа, чанти и многу повеќе ВШМУКУВАЊЕ ЧАШИ ЗА СТАКЛО куки за Вшмукување чаши со едноставен изглед ќе има модерен минималистички талент за да ја комплиментирате декорацијата на вашата соба. ВШМУКУВАЊЕ КУКИ за ТУШ ЅИД Обезбедете доволно количество за задоволување на вашите различни потреби, ви донесе повеќе погодности. КУКИ за ВИСИ куките за вшмукување се погодни за мазни површини, како што се прозорец, огледало, стакло и син. КУКИ ЗА ВШМУКУВАЊЕ ЧАШИ за ПРОЗОРЦИ куката за вшмукување е издржлива и цврста за долготрајна употреба. Фината изработка ја обезбедува неговата практичност и издржливост. ПРОЗОРЕЦ ВШМУКУВАЊЕ ЧАШИ со КУКИ оваа ѕидна кука виси додатоци за бања, кујнски прибор, капа, чанти и многу повеќе. ВШМУКУВАЊЕ ЧАШИ ЗА СТАКЛО куки за Вшмукување чаши со едноставен изглед ќе има модерен минималистички талент за да ја комплиментирате декорацијата на вашата соба. ВШМУКУВАЊЕ КУКИ за ТУШ ЅИД Обезбедете доволно количество за задоволување на вашите различни потреби, ви донесе повеќе погодности. КУКИ за ВИСИ куките за вшмукување се погодни за мазни површини, како што се прозорец, огледало, стакло и син. КУКИ ЗА ВШМУКУВАЊЕ ЧАШИ за ПРОЗОРЦИ куката за вшмукување е издржлива и цврста за долготрајна употреба. Фината изработка ја обезбедува неговата практичност и издржливост. Пакет Листа 120 х Куки Карактеристики-Боја : Транспарентен туш издувам куки-Ви Обезбеди доволно количество за задоволување на вашите различни потреби, ви донесе повеќе погодности бања вшмукување кука. - Материјал : Пластични чаши за вшмукување прозорци-Големина : 5, 00Х5, 00Х1, 50см/1, 97Х1, 97Х0 куки за вшмукување чаши за прозорци.

Параметри на производот

Стоката во категоријата