0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Планински мажи Дијамантска вежба 2 парчиња/Постави сув хексагон Шанк Дијамант Душка за дупчење за вежба за јадрото на јадрото керамички плочки за гранитни мермерн?

Планински мажи Дијамантска вежба 2 парчиња/Постави сув хексагон Шанк Дијамант Душка за дупчење за вежба за јадрото на јадрото керамички

DEN 3.33
Во магацинот.

Тековен

Произведени со напредна технологија, висококвалитетни материјали, долг животен век; Ниска отпорност на сечење, зголемена брзина на дупчење и лесно отстранување на чипови Суво дупчење без хранење вода. Широка примена за дупчење плочки керамички гранит мермер камен. Високата стапка на изложеност на дијаманти обезбедува побрзо и поагресивно дупчење. Помалку чипување, минимизирање на кршење, помалку производство на топлина, подобар квалитет на завршување. Произведени со напредна технологија, висококвалитетни материјали, долг животен век; Ниска отпорност на сечење, зголемена брзина на дупчење и лесно отстранување на чипови. Суво дупчење без хранење вода. Широка примена за дупчење плочки керамички гранит мермер камен. Високата стапка на изложеност на дијаманти обезбедува побрзо и поагресивно дупчење. Помалку чипување, минимизирање на кршење, помалку производство на топлина, подобар квалитет на завршување. Ве молиме, дозволете грешка од 1-3мм за рачно мерење; Бојата на предметот прикажан на фотографијата може да се појави малку поинаку на вашиот компјутерски монитор затоа што мониторот не е калибриран истиот. , 35мм, 44мм, 68мм, висина на дијамант : 10мм; Вкупна должина 80-90мм, конекција шестоаголник Шанк (многу важна за фиксирање на вашата машина) Количина : 2pcsfeature : Суво дупчење без апликација за напојување на вода за дупчење керамички гранит мермер камен .

Параметри на производот

Diameter 16mm,18mm,20mm,22mm,25mm,30mm,32mm,35mm,44mm,68mm, diamond height:
10mm; Total length 80-90mm, Connection Hexagon Shank (Very important for fixing to your machine)
QUANTITY:
2pcs
FEATURE:
Dry drilling without water feeding:
Wide application for drilling tile ceramic granite marble stone....:
High diamond exposure rate provides a faster and more aggressive drilling.:
Less Chipping, Minimizing breakage, less heat generation, Better finish quality:
Vacuum Brazed technology provide much longer working life than electroplated ones (Generally 3-5times):
Note:
Please allow 1-3mm errors due to manual measurement:
Item color displayed in photos may be showing slightly different on your computer monitor since monitors are not calibrated same :

Стоката во категоријата