0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Toyandona Auto Body Tools Auto Body Tools RC Doy Mm Hande - Алатка -MM алати за алуминиумски пирцери легура за проширување на вежби за пробивање на вежби за вежбање за модел на отворање на кар?

Toyandona Auto Body Tools Auto Body Tools RC Doy Mm Hande - Алатка -MM алати за алуминиумски пирцери легура за проширување на вежби за пробивање

DEN 3.00
Во магацинот.

Тековен

Ремиран дијаметар на дупката : 0-14мм Издржлив и исклучително изработен. Погодно за сите видови на RC модели. Материјал : Алуминиумска легура. Дијаметар на рачката : околу 14мм; Должина на рачката : околу 51мм. Вкупна должина : околу 103мм. и исклучително изработено. Погодно за сите видови на RC модели. Алуминиумска легура CNC рачка со изградба во контејнер за складирање за додатоци и завртки. Список на пакети 2 * Алуминиумска рачка за легура Проширување на отворот за отворање на дупки 0-14мм за модели на модели Карактеристики на моделот - Алуминиумска легура CNC рачка со градење во контејнер за складирање за додатоци и завртки RC Model Reamer. - Боја : како што е прикажано на отворот за отвори за слики. - вклучително и ремимер за безбедност на алуминиумска легура 0-14мм. - Дијаметар на рачката : околу 14мм; Должина на рачката : Алатка за Reamer околу 51мм. - Материјал : отворач на алуминиумски алуминиумски дупки- и проширување на отворот за отворање на дупки 0-14мм 0- 14мм прераскажувач на дупка. - Трајна и исклучително изработена алатка за вежби за тело на каросерија RC.

Параметри на производот

Стоката во категоријата