0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Homoyoyo Attic Salder 2PCS Телескопска скала стапала МАТ но не се лизга хоризонтално скалило- стил на капаче за чевли за чевли за нозе, подножје, делови за подножје Перница за к?

Homoyoyo Attic Salder 2PCS Телескопска скала стапала МАТ но не се лизга хоризонтално скалило- стил на капаче за чевли за чевли за нозе,

DEN 205.44
Во магацинот.

Тековен

Влошни на стапалата на скалата Овие стапала на скалилата се изработени од гумен материјал, кој е издржлив и отпорен на абење и може да се користи долго време Стапала за замена на скалата Стапалата на скалата се многу практични за употреба, преносни и лесни и лесни за употреба. Подложни за стапалата на скалата Подлогата за заштита на скалилата е не-лизгана и лесна за поправање, изгледот е уреден и убав, сигурен и убав. Стапала за замена на скалилата со овој не-лизгачки душек, можете да ги користите во гаражи, студија, градини и затворено со доверба. Подложни за стапалата на скалилата Оваа капа на стапалото на скалата го штити вашиот под од гребнатини. Овие капаци на нозете можат да го намалат бучавата кога скалата се движи. Влошни на стапалата на скалата Овие стапала на скалилата се изработени од гумен материјал, кој е издржлив и отпорен на абење и може да се користи долго време. Стапала за замена на скалата Стапалата на скалата се многу практични за употреба, преносни и лесни и лесни за употреба. Подложни за стапалата на скалата Подлогата за заштита на скалилата е не-лизгана и лесна за поправање, изгледот е уреден и убав, сигурен и убав.

Параметри на производот

Стоката во категоријата