0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Лижи за JBL Vibe 100 Tws Капак На Куќиштето, Мека Силиконска Обвивка На Кожата Заштитна Футрола Што Апсорбира Удари со Приврзок За Клучеви ЗА JBL Vibe 100 TWS-Вистински Безжични ?

Лижи за JBL Vibe 100 Tws Капак На Куќиштето, Мека Силиконска Обвивка На Кожата Заштитна Футрола Што Апсорбира Удари со Приврзок

DEN 3.00
Во магацинот.

Тековен

Qultra Заштита●компатибилен само ЗА JBL Vibe 100 TWS, изработен од премиум мек силикон, ги штити вашите JBL слушалки од испакнатини, капки и гребнатини ●Непречено полнење●овој капак за Jbl Vibe 100 Tws Куќиште за Полнење совршено се вклопува, нема да влијае на безжичното полнење и практичноста за полнење На СЛУШАЛКИТЕ JBL од дното без отстранување на куќиштето. ●Додаден Карабинер●ние опремени ЗА JBL Vibe 100 TWS Силиконски Случај со метален карабинер клип, лесен за носење и удобен за прицврстување на торбичката ЗА слушалки JBL на чантата или ранецот. Никогаш повеќе нема да мора да се грижите дали ќе ги изгубите слушалките НА JBL. `+Совршен Подарок За Секој Што Го Користи Новиот Уред Одлични ЗА РОДЕНДЕНСКИ ПОДАРОЦИ за најблиските и подароци за време на сезоната на празници – ОСОБЕНО БОЖИЌ за ПОРИБУВАЊЕ ПОЛНАЧИ! Доаѓа во 3 ПРЕКРАСНИ БОИ : Црна, Сина и Црвена. Тоа што ќе го добиете 1x Компатибилен ЗА JBL Vibe 100 TWS Заштитна Кутија, 1x Метал карабин. Ве молиме имајте предвид дека JBL Vibe 100 TWS & JBL Vibe 100 Tws Случај За Полнење не се вклучени. Qultra Заштита●компатибилен само ЗА JBL Vibe 100 TWS, изработен од премиум мек силикон, ги штити вашите JBL слушалки од испакнатини, капки и гребнатини. ●Непречено полнење●овој капак за Jbl Vibe 100 Tws Куќиште за Полнење совршено се вклопува, нема да влијае на безжичното полнење и практичноста за полнење На СЛУШАЛКИТЕ JBL од дното без отстранување на куќиштето.

Параметри на производот

Стоката во категоријата