0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Комплет Од 10, Комплет Алатки За Отстранување На Автоматско Украсување, пронајдете ја Стругалката За Радио Отстранување На Радио Панел За Автомобилски Панели, Комп?

Комплет Од 10, Комплет Алатки За Отстранување На Автоматско Украсување, пронајдете ја Стругалката За Радио Отстранување На Радио Панел За Автомобилски

DEN 1.33
Во магацинот.

Тековен

КОМПЛЕТ ЗА КОРИСНИ АЛАТКИ-10 парчиња комплет алатки за автоматско тапацир од премиум одделение, користете за инсталирање и отстранување на автомобилска аудио опрема, облоги на врати и прозорци, лајсни, панели, амблеми и клипови ПРЕФЕКТ ЗА МОДИФИКАЦИЈА НА АВТОМОБИЛИ-Сите алатки се обликувани според потребите за кастрење на автомобили на пазарот, умерена крива што не е остра. Автомобили како Што Се Rс (рекреативно возило), Теренци, Пик-Ап, Седан, Купе.И дури може да се користи за Чамци. ЦВРСТ и ЛЕСЕН за УПОТРЕБА - сигурен комплет алатки за отстранување на автоматско украсување нема лесно да се скрши. ГО ШТИТИ ТАПАЦИРОТ на ВАШИОТ АВТОМОБИЛ - нашиот комплет алатки за отстранување На Облоги нема лесно да се гребе на површината, тие се против гребнатини и безопасен дизајн за бојата на автомобилот во целата модификација. ЦВРСТИОТ ОТСТРАНУВАЧ НА МЕТАЛНИ ПРИЦВРСТУВАЧИ ПОМАГА ВО ЈАЧИНАТА-да се разбудат панели и иглички за задржување на отворен панел доколку е потребно. Пакетот вклучува 8 алатка за отстранување пластични панели + 2 отстранувач на прицврстувачи за да ги олесните вашите потреби при поправка. КОМПЛЕТ ЗА КОРИСНИ АЛАТКИ-10 парчиња комплет алатки за автоматско тапацир од премиум одделение, користете за инсталирање и отстранување на автомобилска аудио опрема, облоги на врати и прозорци, лајсни, панели, амблеми и клипови. ПРЕФЕКТ ЗА МОДИФИКАЦИЈА НА АВТОМОБИЛИ-Сите алатки се обликувани според потребите за кастрење на автомобили на пазарот, умерена крива што не е остра. Автомобили како Што Се Rс (рекреативно возило), Теренци, Пик-Ап, Седан, Купе.И дури може да се користи за Чамци. ЦВРСТ и ЛЕСЕН за УПОТРЕБА - сигурен комплет алатки за отстранување на автоматско украсување нема лесно да се скрши. ГО ШТИТИ ТАПАЦИРОТ на ВАШИОТ АВТОМОБИЛ - нашиот комплет алатки за отстранување На Облоги нема лесно да се гребе на површината, тие се против гребнатини и безопасен дизајн за бојата на автомобилот во целата модификација.

Параметри на производот

Стоката во категоријата