0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Четка За чистење садови-Четка За Садови За Издавање Сапун, Без Чистач За Садови За Сапун Што Протекува Со Дозер За Сапун, Заменлива Четка За Миење Кујна За Чистење Н?

Четка За чистење садови-Четка За Садови За Издавање Сапун, Без Чистач За Садови За Сапун Што Протекува Со Дозер За Сапун, Заменлива

DEN 3.00
Во магацинот.

Тековен

⋏Четка за садови Со Диспензерот За сапун : оваа четка за миење садови со диспензерот за сапун е поудобна и поудобна од обичната четка за миење садови и сигурно ќе ги задоволи потребите за чистење Детергентот се издава со притискање на копче и главата на четката лесно се отстранува и заменува, што го прави одлична опција за заштеда на време. ⋏Мултифункционална Четка : влакната на четката за чистење не се лесно деформирани и се издржливи. Не само што ги чисти секојдневните садови, тенџериња и тави, стакларија, нелепливи садови за готвење, шпорети, мијалници, работни плочи итн., но дури и овошје и зеленчук, со што ќе ги заштитите вашите нежни раце. ⋏Едноставно и Практично : четката за чистење е лесна за употреба, едноставно свртете го крајот на рачката за да ја отворите, наполнете ја со детергент и заклучете ја на место, а потоа притиснете го копчето и спрејовите за детергент веднаш. Умерена Големина : главата на четката за чистење има приближно 2,99 инчи и одговара на вашиот сад за мијалник. Рачката е долга околу 6,92 инчи, што го олеснува држењето. И има дизајн на кука што не стагнира, така што ќе можете да ја закачите за да се исуши и да избегнете влага. ⋏Складирање На Сапун без истекување : оваа четка за миење садови е континуирано тестирана за да се обезбеди протекување на детергент. Лесно издавајте детергент на барање со едноставно притискање на горното копче и детергентот се става на влакната.

Параметри на производот

Name:
Automatic dosing brush
Material:
ABS
Size:
7.6 x 7.6 x 17.6cm/2.99 x 2.99 x 6.92in
Weight:
about 120g
Product List:
1*Automatic brush handle:
2*Brush head :

Стоката во категоријата