0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Акушарп Острилка За Сите намени За Ножеви, Градинарски Алат И Ножици-Ги Изострува Ножевите за 10 Секунди-Работи за Назабени Ножеви, Ножеви, Секири и Острилка За Маче?

Акушарп Острилка За Сите намени За Ножеви, Градинарски Алат И Ножици-Ги Изострува Ножевите за 10 Секунди-Работи за Назабени Ножеви, Ножеви, Секири

DEN 760.00
Во магацинот.

Тековен

ИЗОСТРУВА ЗА НЕКОЛКУ СЕКУНДИ : Поздравете Се Со Остриот Нож И Острилката На Алатот - номинален број еден и најдобро прегледан острилка на пазарот Овој острилка е лесен, може да се вклопи во вашиот џеб и лесно ги изострува алатките за околу 10 секунди. БЕЗБЕДНО И ЛЕСНО : Конечно, острилка за ножеви што секој може да ја користи! Големата handономска рачка безбедно и безбедно се вклопува во двете раце, штитникот за прсти со целосна должина ги штити прстите и вградениот потпирач за палец за додавање контрола и точност. ДИЗАЈНИРАНИ ДА ТРААТ : сечилата за острење се волфрам карбид со дијамант и обезбедуваат долгогодишна сигурна употреба. Остриот Острилка За Ножеви Нема да ' рѓосува и може да се исчисти со сапун и вода, или во машина за миење садови. Замена острење ножеви се достапни. ЗА НОЖЕВИ И ГРАДИНАРСКИ АЛАТ : Остри ножеви (дури и назабени ножеви), ножеви, секири, мачети и многу други алатки за сечење. Вдлабнатината овозможува изострување на градинарите и лоперите без расклопување. Претходно поставените агли обезбедуваат точен раб секој пат.

Параметри на производот

Стоката во категоријата