0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Dubush природен вагинален гел за поправка Инстант анти-стих детоксикација гел за слабеење и зацврстување за поправка и розови и нежни природни капсули женска нега

Dubush природен вагинален гел за поправка Инстант анти-стих детоксикација гел за слабеење и зацврстување за поправка и розови и нежни

DEN 1001.60
Во магацинот.

Тековен

【Слим и чистење гинеколошки гел】 Тенок и чист Гинеколошки гел е уникатен гел дизајниран за чистење, детоксикација и тенок надолу Доживејте совршена комбинација на длабоко чистење, нежно климатизација, контрола на мирис и зацврстување на вагиналната област. 【Инстант анти -чешање гел за слабеење】 Вагинален гел inенски нега, тенок и чист гинеколошки гел е дизајниран да се нанесува во вагината. Се раствора и се апсорбира преку вагиналната мукоза. 【Анти-стих】 природен гел за поправка на вагината, гелот помага да се олесни чешањето и да се намали отокот во вагиналната област. што доведува до подобрено целокупно здравје и благосостојба. 【Погодна физиолошка крива】 Грижа за приватното здравје на жените, одговара на женските физиолошки кривини, дизајнирање на рационализирање, удобно тело, мазен надворешен wallид, непречено се лизга во телото безболно, лесен за грижа за здравјето на жените. 【Slimming】 Вагинален гел inенски нега, тенок и чист гинеколошки гел може да помогне да се зајакне метаболизмот, да се потисне апетитот и да се намали надуеноста и задржувањето на водата, што доведува до потенок, поздраво тело. Опис на производот Feature : 1. Длабоко чистење, нежно климатизација, дезодоризација, зацврстување на женски приватни делови. Го ублажува вагиналното чешање и непријатноста. Промовира здраво варење и метаболизам. Откако ќе го користите за одреден временски период, како што е потребно, можете да видите очигледни добри резултати.

Параметри на производот

Item Type:
Vaginal Gel
Net content:
5g/pc
Shelf life:
2 years, please use before the expiry date
Usage:
Wash your hands, tear off the product package, open the upper cover, take off the upper cover, push the upper cover into the sealing place, and gently insert it into the vagina. Once a day, use 1 tablet each time, 20 tablets is a cycle, it is recommended to use according to the cycle.:
packing list:
10/15/25* Slimming Gynecological Gel Cleanser:
Notice:
It is important to wash your hands and the container with soap and water before and after use.:
Use the product once a day, preferably before going to bed. If you experience any discomfort or adverse reactions, stop using the product. :

Стоката во категоријата