0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Религиозни кутии за сенка на подароци со LED светлина, христијански подароци за жени вера со библиски стих, декор на молитви, инспиративни подароци за писание за кан?

Религиозни кутии за сенка на подароци со LED светлина, христијански подароци за жени вера со библиски стих, декор на молитви, инспиративни

DEN 0.33
Во магацинот.

Тековен

Подароци за вашите најблиски : getе добиете 1 парче кутии за сенка за молитви, кој е дизајниран со крст, пеперутки и инспиративни библиски стихови, прекрасни и живописни, возбудливи и охрабрувачки, можете да им ги дадете на вашето семејство, пријатели и други луѓе Вие негувате, донесувајќи поголема сила во нивните животи Големина на привлекување очи : Нашите кутии за сенка Библиски подароци за жени се приближно. 10 x 8 x 0,6 инчи/ 25,4 x 20,32 x 1,5 см во големина, доволно привлечно за да го привлече вниманието на луѓето без да заземе премногу простор, осветлувајќи го просторот во просторијата со нешто навистина во убавина. Лесно за прикажување : Нашите кутии за сенка на молитви за подароци со светла се лесни за прикажување без инсталација, можете да го поставите на вашата маса или да ја закачите на wallидот според вашите преференции, и можете да ги вклучите или исклучите LED светлата со контролирање на прекинувачот На задната страна, погодно за употреба. Изградена до крајна последно : Кристијанската кутија за подароци за домашни украси е главно изработена од квалитетно дрво и LED светла со јасни отпечатоци и мазна површина, сигурни и издржливи за долгогодишни апликации, не е лесен за деформирање, кршење или избледување, може да ја украси вашата куќа за долго време. Wide Applications : being designed with powerful Bible Words and attractive LED lights, our Christian women gifts shadow box can be applied in many places such as tabletop, countertop, cabinets, shelves, bookcases, mantels and more, adorning your home, office, shops, забави, итн., Додадете поинаков допир во просторот на вашата соба. Подароци за вашите најблиски : getе добиете 1 парче кутии за сенка за молитви, кој е дизајниран со крст, пеперутки и инспиративни библиски стихови, прекрасни и живописни, возбудливи и охрабрувачки, можете да им ги дадете на вашето семејство, пријатели и други луѓе Вие негувате, донесувајќи поголема сила во нивните животи. Големина на привлекување очи : Нашите кутии за сенка Библиски подароци за жени се приближно. 10 x 8 x 0,6 инчи/ 25,4 x 20,32 x 1,5 см во големина, доволно привлечно за да го привлече вниманието на луѓето без да заземе премногу простор, осветлувајќи го просторот во просторијата со нешто навистина во убавина. Лесно за прикажување : Нашите кутии за сенка на молитви за подароци со светла се лесни за прикажување без инсталација, можете да го поставите на вашата маса или да ја закачите на wallидот според вашите преференции, и можете да ги вклучите или исклучите LED светлата со контролирање на прекинувачот На задната страна, погодно за употреба.

Параметри на производот

Стоката во категоријата