0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Doitool 4PCS книга Биндер музички книги со палецот, држач за книги, списание за музички книги, држач за музика, штанд, клипови со палецот, држач за страница, јасно фиксен к?

Doitool 4PCS книга Биндер музички книги со палецот, држач за книги, списание за музички книги, држач за музика, штанд, клипови со палецот,

DEN 146.56
Во магацинот.

Тековен

Клип за рецепти : Одличната изработка на нашиот производ ќе ви донесе добро и одлично користејќи искуство Клип за врзивно средство : клипот е повеќенаменски и корисен, може да биде да се поправат страницата за книги, музичките резултати, страницата за нацрт на говор и рецептот. Држач на книги : Погоден е за фиксирање и одржување на списание, страница за книги, страница за нацрт -говор, резултати од рецепти и музика. Носител на страници за книги : Лесен е и преносен, лесен и удобен за носење и складирање кога не е во употреба без никакви напори. Клип за отворање на книги : Широк апликации : Клип за страница со книги за музика е погоден за многу материјал за читање, исто така за музичари или композитори, нацрт за говор, белешки за проповеди, чаршафи за пијано, домашна задача на студенти, рецепт за готвење, списанија, весници,. Клип за рецепти : Одличната изработка на нашиот производ ќе ви донесе добро и одлично користејќи искуство. Клип за врзивно средство : клипот е повеќенаменски и корисен, може да биде да се поправат страницата за книги, музичките резултати, страницата за нацрт на говор и рецептот. Држач на книги : Погоден е за фиксирање и одржување на списание, страница за книги, страница за нацрт -говор, резултати од рецепти и музика. Носител на страници за книги : Лесен е и преносен, лесен и удобен за носење и складирање кога не е во употреба без никакви напори. Клип за отворање на книги : Широк апликации : Клип за страница со книги за музика е погоден за многу материјал за читање, исто така за музичари или композитори, нацрт за говор, белешки за проповеди, чаршафи за пијано, домашна задача на студенти, рецепт за готвење, списанија, весници,. Пакетот вклучува 4 X клипови Карактеристики - Боја : Транспарентни клипови за музички штанд.

Параметри на производот

Стоката во категоријата