0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Аквариумски Ладилници Тивок Вентилатор За Ладење Риби Со Голема Моќност за Аквариум

Аквариумски Ладилници Тивок Вентилатор За Ладење Риби Со Голема Моќност за Аквариум

DEN 2.33
Во магацинот.

Тековен

ОТВОРАЊЕ НА СТЕГАЧ : вентилатор за ладење На Аквариум со дебелина од 1,2 см/0,5 во ѕид, погоден за секаква дневна употреба на аквариум ТИВКО РАБОТЕЊЕ : ладилник За Риби со тивка технологија, моторниот систем е внимателно наместен за да произведе 30 проценти помалку бучава отколку порано. : Вентилаторот за ладење риба е слободен да ја прилагоди брзината на воздухот, јачината на воздухот и, во зависност од времето и собната температура, температурата може да се намали за 2 до 4 Степени Целзиусови. ДРЖАЧ ЗА АЛУМИНИУМСКА ЛЕГУРА : вентилатор За ладење Риба со држачи од алуминиумска легура за издржливост и долговечност, давајќи му на вентилаторот подолг животен век, силен и издржлив. 12 V БЕЗБЕДНОСЕН НАПОН : аквариумскиот ладилник користи високи безбедносни стандарди за да ја осигура безбедноста на вентилаторот, со безбедносни изолирани жици за да ги елиминира опасностите. ОТВОРАЊЕ НА СТЕГАЧ : вентилатор за ладење На Аквариум со дебелина од 1,2 см/0,5 во ѕид, погоден за секаква дневна употреба на аквариум. 12 V БЕЗБЕДНОСЕН НАПОН : аквариумскиот ладилник користи високи безбедносни стандарди за да ја осигура безбедноста на вентилаторот, со безбедносни изолирани жици за да ги елиминира опасностите. ДРЖАЧ ЗА АЛУМИНИУМСКА ЛЕГУРА : вентилатор За ладење Риба со држачи од алуминиумска легура за издржливост и долговечност, давајќи му на вентилаторот подолг животен век, силен и издржлив. ТИВКО РАБОТЕЊЕ : ладилник За Риби со тивка технологија, моторниот систем е внимателно наместен за да произведе 30 проценти помалку бучава отколку порано. : Вентилаторот за ладење риба е слободен да ја прилагоди брзината на воздухот, јачината на воздухот и, во зависност од времето и собната температура, температурата може да се намали за 2 до 4 Степени Целзиусови.

Параметри на производот

Item Type:
Fish Cooling Fan
Material:
Plastic, Aluminium Alloy
Plug:
US Plug, Rated Input Voltage
Features:
1. Elegant shape, beautiful and generous.:
2. Hanging design, safe and stable. :
3. Use DC12V DC power, safe and secure. :
4. The coil is far away from the water of the fish , so it will not cause short circuit and danger. :
5. Free to adjust the wind speed, strong wind, depending on the weather and room temperature, the temperature can be reduced by 2-4 degrees Celsius. :
6. Reduced noise and free angle adjustment.:
How to Use:
There are buttons on the side of the product to adjust the wind speed. | indicates light wind and || indicates high wind.:
Package List:
1 x Fish Cooling Fan :
2 x Plastic Screws :
1 x Plug:

Стоката во категоријата