0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Nuobesty Фолија За Прилепување Фолија За Прозорци Мини Истегнување Филм За Завиткување Со Рачка 5 парчиња Обвивки За Пакување За Смалување Проѕирна Пластична Обвивка ?

Nuobesty Фолија За Прилепување Фолија За Прозорци Мини Истегнување Филм За Завиткување Со Рачка 5 парчиња Обвивки За Пакување За Смалување

DEN 3.00
Во магацинот.

Тековен

ПОДВИЖНИ МАТЕРИЈАЛИ ИСТЕГНЕТЕ ЈА ОБВИВКАТА - - - - оваа обвивка за смалување е многу лесна и едноставна за ракување, самолеплив дизајн, што ви дава огромна погодност ИНДУСТРИСКА ОБВИВКА ЗА ИСТЕГНУВАЊЕ СО МИНИ - - - обвивката за смалување е едноставна и деликатна, одлична и сигурна, внимателно изработена, корисна и практична. ПОДВИЖНА ПЛАСТИЧНА РОЛНА ЗА ЗАВИТКУВАЊЕ - - - совршената изработка на нашиот смалувачки филм ќе ви даде одлично и прекрасно искуство за употреба. ЛЕПЕЊЕ ФИЛМ ЗА ПЛАСТИЧНА ФОЛИЈА - - - изработен висококвалитетен материјал, безбеден и одличен, дебел дизајн, сигурен и практичен за пакување. ИЗДАВАЊЕ ФИЛМОВИ ЗА ЗАВИТКУВАЊЕ - - - филмот за пакување може да се користи за пакување кабел, жица, челична цевка, црево и други индустриски материјали. Опис Оваа ролна за смалување е многу лесна и едноставна за ракување, едностран дизајн, што ви дава огромна погодност. Филмот за пакување може да се користи за пакување жица, кабел, црево, хардвери и други индустриски материјали, одличен ефект на заштита. Обвивката за смалување е едноставна и деликатна, одлична и сигурна, внимателно изработена, корисна и практична. Карактеристики-Материјал : LLDPE-Боја : Избрана Боја-Големина : 14x10x10cm - изработен висококвалитетен материјал, безбеден и одличен, дебел дизајн, сигурен и практичен за пакување.

Параметри на производот

Стоката во категоријата