0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Печатач за етикета Heyyzoki, USB печатач Брзо печатење со висока резолуција чиста печатење со ниска потрошувачка на енергија преносен 80мм печатач за термичка етикета 100?

Печатач за етикета Heyyzoki, USB печатач Брзо печатење со висока резолуција чиста печатење со ниска потрошувачка на енергија преносен 80мм печатач

DEN 1.33
Во магацинот.

Тековен

【Широка апликација】 Термички печатач за етикети за испорака, поддржуваат разни видови на кодирање на баркод, печатење знаци за поддршка, континуирано печатење и поставете ја секвенцата на баркодот за специјални промени Може да се појави за сите видови на системи за малопродажба на мало, лесен и паметен изглед, лесен за Инсталирајте и лесен за одржување. 【Брзо печатење печатачи за етикета на десктоп】 Овие етикети за печатач за мал бизнис, брзина на печатење со голема брзина од 300мм/с, глава за печатење со добар квалитет, висока резолуција, чиста печатење, одлична структура, мала потрошувачка на енергија. 【Погодно за разни етикети】 Користење на печатач за термичка етикета за испорака, директното термичко печатење не бара мастило, тонер или лента и може да се справи со најразлични етикети со различни големини, компактни и заштеда на простор. 【Широко компатибилен】 Печатач за термички етикети, преносен печатач, возач за Win 2000, за Win 2003, за Win XP, за Win Vista, за Win 7, за Win8, за Win10, за Linux. Ширина 72мм), Надворешен дијаметар на хартија : 80мм, Дебелина на хартија : 0,06-0. Gantive Gantive Gantive】 Ветуваме поврат на снабдување или размена Доколку не сте задоволни со нашиот печатач за етикети за етикетирање, ве молиме контактирајте со нас за 24 часа ако имате какви било прашања во набавката. 【Широка апликација】 Термички печатач за етикети за испорака, поддржуваат разни видови на кодирање на баркод, печатење знаци за поддршка, континуирано печатење и поставете ја секвенцата на баркодот за специјални промени. Може да се појави за сите видови на системи за малопродажба на мало, лесен и паметен изглед, лесен за Инсталирајте и лесен за одржување.

Параметри на производот

Стоката во категоријата