0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Локатор за дупчење, Водич За Вежба За Домаќинство, Брза Алатка за Дупчење отпорна на Абење За Удирање На Дрво Самостојна Декорација На Домот Снабдување Со Обработк?

Локатор за дупчење, Водич За Вежба За Домаќинство, Брза Алатка за Дупчење отпорна на Абење За Удирање На Дрво Самостојна Декорација

DEN 1.00
Во магацинот.

Тековен

Локатор за удирање, повеќеслоен процес на леење, тој е суштински додаток за обработка на дрво Практично стегање, брзо и стабилно, прецизно дупчење и Шпорет, долг работен век. Скалата на ексцентричното тркало е јасна и лесна за прилагодување, едноставна работа. Опремен со повеќе завртки за да се олесни употребата на алатки за поддршка по дупчење во вистинска употреба. Избрани материјали од алуминиумска легура со висока цврстина, силни и издржливи, отпорни на абење. Избрани материјали од алуминиумска легура со висока цврстина, силни и издржливи, отпорни на абење. Скалата на ексцентричното тркало е јасна и лесна за прилагодување, едноставна работа. Практично стегање, брзо и стабилно, прецизно дупчење и Шпорет, долг работен век. Опремен со повеќе завртки за да се олесни употребата на алатки за поддршка по дупчење во вистинска употреба. Локатор за удирање, повеќеслоен процес на леење, тој е суштински додаток за обработка на дрво.Спецификација : Состојба : 100% Бренд Новитем Тип : Удар Локатаматеријал : Алуминиумски Легури : Удирање На Дрво, Секојдневна Декорација На Домот, Самостојни Алатки Големина На Локаторот На Локаторот : Прибл.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Punch Locator
Material:
Aluminum Alloy
Uses:
Woodworking Punching, Daily Home Decoration, DIY Tools
Punch Locator Size:
Approx. 73x67mm / 2.9x2.6in
Package List:
1 x Drilling Locator :
1 x Drill Bit:
1 x Screwdriver:
1 x Accessory Kit:
Note:
1.Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Стоката во категоријата