0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
ЗАВРТКИ ЗА Лиценца ЗА Заштита Од Кражба ZXFOOG - Комплети За Прицврстувачи На Завртки Од Нерѓосувачки Челик За Држач За Рамка За Ознаки За Автомобил, Хардвер За Монтир?

ЗАВРТКИ ЗА Лиценца ЗА Заштита Од Кражба ZXFOOG - Комплети За Прицврстувачи На Завртки Од Нерѓосувачки Челик За Држач За Рамка За

DEN 1.67
Во магацинот.

Тековен

①Завртка За Регистарска Табличка Против Кражба : кражба На Регистарски таблички може да биде голема главоболка, бидејќи вашата чинија може да се користи за извршување на кривично дело, Комплет За Регистарски Таблички Отпорен на Манипулации, Специјално дизајниран за да спречи кражба на регистарски табличкиБезбедносната завртка на регистарската табличка има Шестоаголен дизајн На Главата На Копчето и напрсток во центарот.Нашиот ексклузивен дизајн! Треба да го користите нашиот шрафцигер против кражба М6 за да ги отстраните завртките.Обичните клучеви На Ален не можат да ги инсталираат и отстранат завртките. ●Прицврстувачи За Монтирање На Регистарски Таблички Од Нерѓосувачки Челик Q : Комплет од 8 комплети за Самопреслушување и Механички завртки против кражба, Изработени од висококвалитетен нерѓосувачки челик 304,никогаш нема да ' рѓосуваат и кородираат.Метричките завртки 1/4"x3 / 4" (M6x20mm) се Универзални Додатоци за Автомобили,за да се реши проблемот со преголемата дупка за инсталација на други рамки на регистарски таблички. Погоден за монтирање на рамката на регистарската табличка на предниот браник или багажникот.Други популарни метални завртки ќе ' рѓосуваат и ќе го оштетат држачот на регистарската табличка и каросеријата на автомобилот. ●Безбедни Додатоци За Тешки Плочи● : Стандардна големина На завртки M6x20mm, Ќе одговара на повеќето Американски и Увозни автомобили. Одлично за автомобили, камиони, мотоцикли и R. Капачињата со сребрени хромирани завртки со висок сјај ја покриваат главата на завртката, која не само што е убава, туку и против кражба, подобро ги штити завртките од ' рѓа и подобро компатибилна со вашите регистарски таблички. Заштедете пари и време. Персонализирани, кул, блинг. Завртките за регистарска табличка против кражба ќе ве заштитат од проблеми со кражба на регистарски таблички, корозија на ' рѓа. ●Уживајте Во Регистарските Таблички Без Бучава Q-нашиот комплет за прицврстување на регистарските таблички вклучува и : 4 навртки за заклучување, шрафцигер против кражба,сребрена заптивка,капаци за капачиња од сребрена пластична завртка, влошки за регистарски таблички од пена.8 лепило поддржани пена анти-штракаат влошки да се стави на задниот дел на вашиот регистарски таблички за да се осигура дека не постои вибрации бучава од вашите плочи, без разлика колку моќен стерео систем имате. Трајно заштита на вашата регистарска табличка или рамка за регистарска табличка нема да ја носат бојата. Quality Poster-Service Service ® - нашите завртки за регистарски таблички против кражба се достапни со 3-годишна гаранција на производителот. Ако не сте задоволни со нашите производи, или големината на завртката не одговара на регистарската табличка на вашиот автомобил, слободно контактирајте не, можеме да ви обезбедиме поврат или да испратиме завртки за замена бесплатно.

Параметри на производот

Стоката во категоријата